×
Acest răspuns este arhivat. De aceea, conţinutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Cum pot utiliza navigatia ?

si totusi cum se navigheaza? pentru ca in reclame scrie ca samsung galaxi s are gps?

Raspuns din: 31-08-2010
Voturi:

In reclama este prezentata aplicatia Google Maps Navigation, care momentan inca este in stadiul beta. O ai instalata in telefon la aplicatii, cu denumirea Navigation, dar nu functioneaza pe teritoriul Romaniei. Daca vrei sa o folosesti totusi, trebuie sa instalezi aplicatia Applanet, care este o alternativa la Android Market. Cauti pe Google cum sa o instalezi. In Applanet dai search si cauti Maps. Sunt mai multe aplicatii, cauti Maps [brut].

Raspuns din: 20-09-2010
Voturi:

Pentru o navigatie Turn-by-Turn ai nevoie de un software care sa-ti ofere aceasta functie. Google nu a inclus din pacate in softul pentru Galaxy S si Google Maps Navigation, dar probabil o va face in versiunile viitoare de soft. Pana atunci iti recomand o alternativa precum iGO, NDrive si altele.

Raspuns din: 16-08-2010
Voturi:

Ai nevoie de un client pentru navigare si harta aferenta tarii. Te sfatuiesc sa cumperi Navigon este testat de mine si merge impecabil.

Raspuns din: 06-09-2010
Voturi: