×
Acest răspuns este arhivat. De aceea, conţinutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Cum se poate inlocui ecranul de protectie?

    Si eu am aceeasi problema. Dupa ce am consultat un Orange Shop ajung la concluzia ca trebuie sa dau 220 lei pentru protectia de sticla. Nu gasesti fata de schimb nici la producator (Gigabyte) Ei te redirectioneaza la operator.

Raspuns din: 31-03-2011
Voturi:

Ecranul de protectie se poate inlocui prin trimiterea telefonului in service dintr-un Orange Shop. Termenul de reparatie este de 15 zile lucratoare daca exista componenta respectiva pe stoc. Costul reparatiei va va fi transmis telefonic dupa ce telefonul ajunge in Service si se investigheaza ce anume trebuie inlocuit.

 

Conform conditiilor de acordare a garantiei prezentate in Certificatul de garantie al telefonului una dintre situatiile care determina  pierderea garantiei consta in "deteriorari termice, mecanice si plastice ale produseor datorate expunerii la surse de caldura, accidentelor, vibratiilor, intemperiilor sau neglijentei in utilizare". Acesta este motivul din cauza caruia ati pierdut garantia.

Raspuns din: 23-11-2010
Voturi:

Buna,

 

Reparatia te costa in jur de 220 RON. Se misca destul de rapid cei de la service. Mare atentie cand il primesti inapoi pentru ca eu nu am fost destul de atent si defapt ecranul nu era pus chiar bine. Acum am praf in interior.

Raspuns din: 17-02-2011
Voturi:

buna ,as dori sa stiu cam cat costa aceasta reparatie deoarece si eu am aceeasi problema.

multumesc

Raspuns din: 16-02-2011
Voturi: