×
Acest răspuns este arhivat. De aceea, conţinutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Cum se realizeaza upgrade-ul de firmware ?

Merge facut update-ul doar pe lan. Problema e ca dupa update nu mai poate fi accesata pagina (e.home) pentru ca parola default a fost schimbata si nu a mai fost actualizata in documentatie. Orice reset al parolei este inutil pt ca nu se stie cea default. Va rog o solutie

Raspuns din: 30-01-2011
Voturi:

Versiunea de culoare neagra a acestui router ofera posibilitatea utilizarii ca modem. Versiunea de firmware prezenta pe router-ul de culoare alba nu mai ofera posibilitatea utilizarii ca modem.

Raspuns din: 18-11-2010
Voturi:

In cartea tehnica a gateway-ului scrie ca poate fi folosit ca si modem usb. Ne spuneti si noua cum? Deoarece am incercat 2 cabluri USB (unul Y si unul normal) si nu il vede ca device!

Raspuns din: 17-11-2010
Voturi:

Update-ul de pe site este singurul disponibil. In cazul in care router-ul are o problema puteti sa-l trimiteti in service pentru remediere.

Raspuns din: 10-01-2011
Voturi:

Salut!

 

Am o problema cu E960, varianta negru: merge numai in GPRS only si merge f greu.

 

As dori sa ii fac un firmware update dar nu merge cu varianta .exe de pe site (in mod usb).

Aveti cumva si varianta de update pentru modul gateway (192.168.1.1), cu fisierele ".bin"?

Cred ca asa va merge dar nu le gasersc nicaieri.

 

Merci.

Raspuns din: 08-01-2011
Voturi:

Salut,

Upgrade-ul de firmware se poate face prin conectarea routerului prin cablu USB la calculator. Acest upgrade este valabil doar pentru modelele huawei E960 negru. In cazul in care routerul tau este varianta alba, deja contine acest upgrade.

Un router care ofera acces la viteza de upload de pana la 1,46 Mbps din oferta Orange este Huawei B560.

Raspuns din: 07-09-2010
Voturi: