×
Acest răspuns este arhivat. De aceea, conţinutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Cum setez serviciul Orange E-mail pentru iPhone ?

Atentie, ce nu se specifica mai sus este ca trebuie folosita parola de POP3, care poate fi diferita de cea cu care se acceseaza orangemail.ro sau site-ul webcare.

 

Aceasta poate fi regasita astfel: mergeti online la orangemail.ro, unde datele de logare sunt cele de la webcare / magazin online etc. Intrati apoi la Setarile Mele (link in partea dreapta) si apoi la "Trimite parola POP prin SMS" si veti primi pe telefon parola necesara.

 

In timpul stadiului "Verifying" de pe iOS veti fi intrebati daca vreti sa folositi fara SSL si trebuie sa raspundeti cu Yes.

Raspuns din: 30-05-2012
Voturi:

Selectati meniul Settings din meniul principal

 

 

 

Alegeti Mail, Contacts, Calendars

 

 

 

 

 

Selectati Add Account

 

 

 

 

Selectati Other

 

 

 

 

 

Apasati pe Add Mail Account

 

 

 

 

Selectati POP

Comletati urmatoarele campuri :

 

Name: treceti numele Dumneavosatra

Address : notati adresa de e-mail

Description :  notati adresa de e-mail

 

Incoming Mail Server

Host Name : pop.orangemail.ro

User Name :numarul de telefon

Password : parola adresei de e-mail

 

 

 

 

 

 

 

 

Completati urmatoarele campuri :

 

Outgoing Mail Server

Host Name : smtp.orangemail.ro

User Name : numarul de telefon

Password : parola adresei de e-mail

 

ApasatiSave

Raspuns din: 23-06-2010
Voturi:

 

Intrucat am primit intrebari de la colegi, adaug inca o setare suplimentara. Daca nu merge decat primirea de mesaje, verificati va rog ca ati introdus corect datele la outgoing server. Asa cum este scris mai sus, serverul este smtp.orangemail.ro (sau, la data scrierii acestui comentariu, 193.252.23.5), iar parola este aceeasi ca la serverul de intrare, pop.orangemail.ro.   Atentie, la smtp.orangemail.ro utilizatorul este adresa de e-mail intreaga, nu functioneaza doar cu numarul de telefon la user. Trebuie musai 07xxx...@orangemail.ro la utilizator ca sa mearga, pe portul 857.
Raspuns din: 18-01-2013
Voturi: