×
Acest răspuns este arhivat. De aceea, conţinutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Cum trimit telefonul Samsung GT S5570 in service?

Telefonul poate fi trimis in service si dintr-un magazin partener.

Raspuns din: 12-05-2011
Voturi:

Am si eu o problema, am achizitionat un S5570 dupa cateva saptamani de utilizare, navigam pe internet s-a oprit si cand l-am pornit au aparut cateva dungi in partea de jos a ecranului.

L-am trimis in service si cand a revenit mi-au anulat garantia pe motiv de soc mecanic...

Pot sa fac undeva contestatie pentru ca chiar nu a fost soc mecanic?

Si daca nu pot cat m-ar costa un display(daca display-ul este problema) si daca imi continua garantia daca il repar la voi?

Raspuns din: 11-06-2011
Voturi:

Trebuie neaparat sa ma duc intr-un Orange Shop sau pot sa merg intr-un magazin partener ?

Intreb deoarece cel mai apropiat Orange Shop e la o distanta de 55 KM, pe cand in oras am 2 magazine pertenere Orange !

Raspuns din: 09-05-2011
Voturi:

Pentru a trimite telefonul in service va trebui sa mergi intr-un magazin Orange impreuna cu telefonul, certificatul de garantie si factura fiscala in original.

Raspuns din: 09-05-2011
Voturi:

Am primit si eu acest telefon cam de aproape 2 saptamani (cu prelungire abonament pe 2 ani) si astazi m-a lasat masca cand l-am gasit inchis si n-a mai vrut sa porneasca (ar vrea sa porneasca, insa se aprinde ecranul negru pentru aproape o secunda, apoi se stinge si tot asa, parca ar tine-o intr-un restart continuu). Acum nu vreau sa-l tin de bibelou ca am dat bani pe el.Cum procedez sa-l trimit in garantie ?

Raspuns din: 07-05-2011
Voturi:

In cazul in care telefonul nu a fost reparat iti recomand sa il retrimiti in service. Service-ul este oferit de catre HAT Romania, importatorul oficial Samsung in Romania.

Raspuns din: 02-05-2011
Voturi: