×
Acest răspuns este arhivat. De aceea, conţinutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Daca cumpar un iPhone 4 necodat de pe site-ul Apple o sa-l pot folosi in Romania?

Scuze am mai scris un mesaj anterior in legatura cu Iphone 4.Pe site-ul apple.com scrie ca acest telefon va functiona cu orice cartela sim care beneficiaza de GSM.Imi puteti explica ce inseamna acest lucru si daca orange beneficiaza de acest sistem.

Stiu caci poate sunt plictisitoare, dar am nevoie de un sfat profesionist sa nu fac o greseala cumparand acest telefon si sa nu il pot utiliza in Romania.

Astept cat mai multe lamuriri.

Va multumesc mult si o zi frumoasa!!!

Raspuns din: 30-08-2011
Voturi:

Buna ziua.Deci sa inteleg ca este ok Iphone`ul Unlocked si o sa pot folosi cartela de orange in el in Romania,nu?

Va multumesc caci aveam nevoie de niste confirmari.

O zi buna!!!

Raspuns din: 30-08-2011
Voturi:

Da, daca iti cumperi versiunea de pe site iPhone 4 Unlocked sau cea libera de contract cu un operator de telefonie mobila, cu siguranta va functiona si in Romania.

Raspuns din: 30-08-2011
Voturi:

Buna ziua.Am observat raspunsul d-voastra....insa pe apple.com scrie doar k e unlocked.Ce inseamna asta mai exact??O sa il pot folosi, sa-i pun cartela mea de orange in Romania??Sau exista posibilitatea sa nu fie compatibile.Va rog mult sa ma ajutati sunt asa de indecisa si are un pret destul de mare,nu vreau sa dau gres.Daca puteti verificati un pik site`ul apple.com sa vedeti exact despre ce vorbesc.

Va multumesc mult de ajutor!!

Raspuns din: 30-08-2011
Voturi:

Daca telefonul nu este codat pe nicio retea (neverlocked) cu siguranta il poti folosi si in Romania.

Raspuns din: 29-08-2011
Voturi: