Acest răspuns este arhivat. De aceea, conţinutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Daca nu vad cine ma suna pe un Samsung Galaxy Ace, cum rezolv problema?

In cazul in care este o problema software cu telefonul este recomandata trimiterea acestuia in service din orice Orange shop.

 

Pentru a rezolva aceasta problema exista si posibilitatea resetarii telefonului. Resetarea iti va sterge toate informatiile din telefon si-l va aduce in configuratia initiala din momentul achizitiei, de aceea este recomandat sa salvezi toate informatiile de care ai nevoie. Pentru a efectua resetarea urmeaza pasii de mai jos :

 

1. Sa inchizi complet telefonul (eventual scoti bateria si o pui inapoi) 2. Tii apasat simultan butonul Power si Home(butonul central) pana cand iti apare pe ecran "Android system recovery". 3. Vor aparea mai multe optiuni, navigand cu tastele de volum selecteaza wipe data/factory reset. 4. Apesi butonul de Home. 5. Confirma stergerea completa alegand in acelasi mod ca mai devreme Yes si astepti pana cand apare Data wipe complete. 6. Selectezi optiunea wipe data cache partition, apoi selectezi Yes si astepti finalizarea procesului. 6. Selecteaza reboot system now.   Acum telefonul tau a revenit in starea initiala ca atunci cand a fost deschis pentru prima data.   ATENTIE!  -  Aceasta operatiune se face pe proprie raspundere. Este posibil in anumite cazuri sa nu functioneze sau sa provoace alte defectiuni. Din acest motiv se recomanda verificarea telefonului in service in aceste situatii.
Raspuns din: 22-03-2012
Voturi: