×
Acest răspuns este arhivat. De aceea, conţinutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

De ce lipsesc din meniu optiunilor Noise Shield si Clear Voice?

Am inteles din raspunsul dvs ca este deja disponibila  noua varianta in care se gasesc cele doua functii Noise shield si Clear voice.Am cumparat telefonul de 3 zile, adica in 29.10.Vroiam sa intreb daca telefonul meu are deja aceste functii? pentru ca am cautat in tot meniul si nu am gasit nimic.Daca da, va rog sa ma ajutati cum le pot activa.Va multumesc.

Raspuns din: 31-10-2010
Voturi:

am trimis tel sony ericsson elm la orange service  acum 2 saptamani iar in 6 zile l-am primit  cu cele  2 functii Noise shield si Clear voice

Raspuns din: 30-01-2011
Voturi:

Am luat legatura cu reprezentantii Sony Ericsson si au identificat aceasta situatie. Ea va fi remediata in urmatorul update de firmware care va fi disponibil in perioada urmatoare. Din pacate in acest moment nu avem un termen pentru lansarea acestui update de firmware.

Raspuns din: 29-09-2010
Voturi:

Pentru detalii despre functiile telefonului va rugam luati legatura cu Serviciul Clienti Sony Ericsson:

 

Telefon : 021.401.04.01 (apel taxabil)

Program : Luni – Vineri 9 - 17

Raspuns din: 24-09-2010
Voturi:

Sunt in acceasi situatie. Am sunat la SE si mi sa spus ca cele 2 functii nu apar la telefoanele cu meniu Orange

Raspuns din: 24-09-2010
Voturi:

OK. Spuneti sa trimitem telefonul in service. Asta inseamna 7 zile in care nu pot sa folosesc telefonul pentru care am dat bani. In brosura telefonului facuta de Orange scria ca aceste doua optiuni sunt in telefon, nu si ca va trebui sa il trimitem in service.

De ce nu se poate face acest update si la un Orange Shop, nu doar la service?

Raspuns din: 23-11-2010
Voturi:

Operatiunea se poate realiza doar in service deoarece service-ul dispune de aparatura necesara realizarii update-ului de software.

Raspuns din: 23-11-2010
Voturi:

Salut,

In ceea ce priveste informatia privind cele 2 functi ale telefonului, mai sus exista un raspuns in care este specificata existenta unui update de soft ce rezolva aceasta situatie.

In ceea ce priveste faptul ca pe telefonul tau exista o problema la difuzor, iti recomand trimiterea telefonului in service pentru o verificare.

Raspuns din: 20-01-2011
Voturi:

Buna. Nu va mai intreb de cele doua functii care lipsesc. Cred ca sunt de domeniul celor de la OJPC...vreau sa intreb de ce imi aud interlocutorul...infundat si nu clar cum ar fi normal. Stima

Raspuns din: 19-01-2011
Voturi:

Accelerometrul de la al meu Elm nu este calibrat corect. In aplicatia "water level" de la sony ericsson trebuie sa tin telefon putin mai mult inclinat in partea dreapta pentru a-mi aparea pe ecran ca telefonul este tinut perfect vertical. La fel se comporta si alte aplicatii. Ce imi sugerati sa fac?

Raspuns din: 16-02-2011
Voturi:

In acest moment este disponibila noua varianta de firmware pentru Sony Ericsson ELM. In noua varianta sunt disponibile si cele doua functii. Pentru efectuarea upgrade-ului la noua varianta va trebui sa mergeti cu telefonul, certificatul de garantie si factura la un Orange Shop pentru a trimite telefonul in Orange Service.

Raspuns din: 13-10-2010
Voturi:

Si eu sunt in aceeasi situatie. Din punctul meu de vedere aceasta nu este o problema de client ci e problema Orange. Nu cred ca ar avea voie sa "dezactiveze" servicii de baza ale telefoanelor.

Stiti cumva daca meniul Orange poate fi sters sau suprascris?

Raspuns din: 13-10-2010
Voturi:

Am trimis telefonul si in 6 zile l-am reprimit. Merge OK.

Raspuns din: 13-01-2011
Voturi: