×
Acest răspuns este arhivat. De aceea, conţinutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

De ce nu imi apare aplicatia Maps ?

Pt. serviciile BlackBerry (BBM, Internet, E-mail etc) serverele sunt doar la furnizor (RIM), indiferent de operator. Pentru Orange insa, setarile lor sunt de asa natura, incat nu au afisat BB Maps pe telefonul dumneavoastra BB 9800. Lucrul acesta se va remedia insa, ca urmare a sesizarii dumneavoastra, in maximum 3 saptamani.

Raspuns din: 22-02-2011
Voturi:

salut Razvan_Orange,

eu mi-am scos de la naftalina abia acum un BB 9800 si nici eu nu gasesc BB Maps

Au trecut 9 luni de la msj tau anterior in care estimezi 3 sapt pt rezolvarea pb.

ce facem?

 

Florin

Raspuns din: 21-12-2011
Voturi:

Corect, dar in acelasi terminal bagat un sim de la alt provider cu optiune BB apare, deci e clar o problema la serverul ORG

Raspuns din: 21-02-2011
Voturi:

 

Problema a aparut datorita unor setari din partea furnizorului RIM. Se va rezolva in maxim 3 saptamani, astfel ca tot atunci va aparea aplicatia BB Maps pe BB Torch 9800. Odata cu lansarea AppWorld mai multe aplicatii de navigare sunt disponibile in portalul de aplicatii BlackBerry (categoria Maps&Navigation). O alternativa mai este si Google Maps: m.google.com/maps.

Raspuns din: 21-02-2011
Voturi: