×
Acest răspuns este arhivat. De aceea, conţinutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

De ce nu ma pot conecta la o retea Wi-Fi ?

Acel mesaj de eroare apare din cauza conexiunii folosite de telefon. Pentru a rezolva problema trebuie sa setezi browser-ul sa te intrebe ce conexiune sa foloseasca, pentru a putea alege conexiunea WLAN inainte de a accesa internet-ul. Aceasta setare o poti gasi in Meniu ->Setari -> Conectivitate -> WLAN -> Conexiune Internet -> Intreaba intai.

Raspuns din: 24-02-2012
Voturi:

Daca te-ai conectat la o retea wi-fi cu succes atunci indicatorul wi-fi din partea de sus a ecranului ramane aprins, daca clipeste atunci wlan-ul se afla in continuare in modul de scanare deci telefonul nu s-a conectat. De asemenea iti recomand sa verifici daca reteaua respectiva are acces la internet. 

Raspuns din: 24-02-2012
Voturi:

Indicatorul Wlan din partea de sus ramane aprins. Reteaua Wifi la care ma conectez are acces la internet pentru ca este reteaua proprie la care mai conectez un laptop si inca un telefon.

Raspuns din: 24-02-2012
Voturi: