×
Acest răspuns este arhivat. De aceea, conţinutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

De ce nu ma pot conecta la Samsung Kies?

Nici eu nu ma pot conecta. La fel imi zice..dispozitivul nu e acceptat de samsung kies. Si daca ma uit la dispozitive doar 575 nu face parte din ele..si nu pot sa inteleg de ce.

Raspuns din: 29-03-2012
Voturi:

Incearca un restart la telefon. Uneori am probleme cu conectarea prin USB la Samsung Kies si de fiecare data problemele au disparut dupa restart.

Raspuns din: 22-03-2012
Voturi:

Momentan nu pot testa pe alt calculator ( am incercat sa actualizez Kies pe alt calculator cu un sistem de operare similar, dar am abandonat dupa 10 minute in care ecranul de update si a ramas intepenit), dar va pot da detalii despre versiunea curenta de Kies 2.2.0.12014_18 de pe calculatorul despre care spuneam ca imi refuza telefonul. Windows-ul este actualizat la zi cu tot ce vine prin Microsoft Update(care include Windows Update).

Am incercat de mai multe ori sa folosesc depanare conexiune (stergerea driverelor) si restarturi multiple atat de mobil cat si de laptop. Windows a raportat ca a instalat driverele cu succes de fiecare data (cere ulterior un restart, iar eu m-am conformat). Am spatiu suficient atat pe SD card cat si pe fiecare partitie a calculatorului.

Raspuns din: 04-03-2012
Voturi:

Este posibil sa fie o problema de detectare a telefonului din cauza unor drivere care nu functioneaza corect. Iti recomand reinstalarea aplicatiei Samsung KIES. Poti incerca de asemenea si conectarea telefonului pe un alt PC pentru a verifica daca primesti aceeasi eroare.

Raspuns din: 02-03-2012
Voturi: