×
Acest răspuns este arhivat. De aceea, conţinutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

De ce nu pot conecta Bluetooth Headset Voyager Pro la Samsung Galaxy S II?

      De fapt problema mea era imposibilitatea intrarii in "pairing mode". Trebuia tinut apasat 10 secunde + butonul de power pentru intrarea in acel mod. Eu tineam cam 7-8 secunde inainte sa ma plictisesc!

       RTFM-ul nu a functionat pentru simplul motiv ca nu scrie cat anume trebuie sa tii apasat pentru a intra in "pairing mode". Dupa cele 7-8 secunde imi pierdeam speranta ca fac lucrul care trebuie si lasam butonul.

        Oricum, multumesc pentru atentie.

Raspuns din: 18-01-2012
Voturi:

In acest caz recomand sa verifici ca pe Blackberry ai dezactivat bluetooth, in timp ce casca este oprita. Apoi pornesti casca si utilizezi butonul de conectare de pe ea pentru a detecta noi dispozitive( altfel se va conecta doar cu Blackberry). Recomand sa verifici daca ai la dispozitie pe un alt telefon cu sistem de operare Android si eventual sa contactezi sectiunea de asistenta clienti Plantronics aici.

Raspuns din: 18-01-2012
Voturi: