×
Acest răspuns este arhivat. De aceea, conţinutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

De ce nu pot descarca de pe Google Play?

Aceeasi problema o am si eu.Cand am deschis prima data Android Market am putut descarca o aplicatie, dupa nu a mai mers.

Am facut factory reset si degeaba.Telefonul abia ieri l-am primit, iar in legatura cu google talk il pornesc si din nou degeaba.

Raspuns din: 23-08-2011
Voturi:

Sau daca nu e asta problema si tu de fapt esti conectat la wi-fi cand incerci asta, intra in Google Talk, in 3-4 secunde dupa ce se autentifica acolo o sa inceapa downloadul.

Raspuns din: 17-08-2011
Voturi:

Intra la Settings -> Data Manager -> Data Saver si debifeaza Enable Data Saver. Aceasta functie iti opreste download-ul atunci cand nu esti conectat la o retea Wi-Fi pentru a reduce din consumul de date inclus in obonamentul tau. Bafta!

Raspuns din: 13-08-2011
Voturi:

Initial ai intrebat de ce nu poti descarca, apoi ai scris ca problema apare cand instalezi aplicatia. Daca nu poti descarca este posibil sa nu ai setarile de internet configurate in telefon. Poti utiliza setarile de la orice alt telefon cu Android.

 

Daca problema apare insa la instalare, atunci este posibil sa fie o problema cu software-ul telefonului si poti incerca sa efectuezi Factory Reset. Daca nici dupa Factory Reste nu functioneaza va trebui sa trimiti telefonul in service.

Raspuns din: 12-08-2011
Voturi: