×
Acest răspuns este arhivat. De aceea, conţinutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

De ce nu pot face update firmware ?

Au mai trecut aproximativ 8 luni de la postul anterior dar din moment ce inca nu s-a facut nimic in privinta actualizarii firmware-ului de catre Orange as dori sa intreb daca se va face ceva in privinta asta. 

Imi puteti oferi un ETA pentru o eventuala schimbare sau nu se va face nimic in aceasta privinta?

Raspuns din: 27-09-2011
Voturi:

Termenul oferit de Nokia pentru acest update este de aproximativ doua saptamani.

Raspuns din: 27-09-2011
Voturi:

Inteleg din spusele tale ca softul personalizat este mai bun? Eu am E63 si dupa 2 luni de la cumparare l-am dus la Nokia Care si i-am instalat soft de Nokia original.

Raspuns din: 05-02-2011
Voturi:

Software-ul acestui telefon este personalizat de Orange si in general versiunile de software personalizate de catre operatori sunt lansate de catre Nokia mai tarziu decat versiunea standard, deoarece este nevoie de timp suplimentar pentru crearea si testarea software-ului.

 

In momentul in care o versiune mai noua va fi validata de catre Orange si incarcata de Nokia pe servere-le de update, veti putea updata software-ul telefonului dumneavoastra la acea versiune.

Raspuns din: 05-01-2011
Voturi: