×
Acest răspuns este arhivat. De aceea, conţinutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

De ce nu pot introduce contacte noi in telefon?

Nu exista nicio setare pe care trebuie sa o faci din telefon pentru a putea adauga noi contact. Ai putea sa incerci sa stergi din vechile contacte si sa vezi daca poti sa adaugi noi numere in memoria telefonului, insa cel mai probabil este o problema de soft. Iti recomand sa faci o revenire la setarile initiale si sa incerci din nou. Trebuie sa tii cont de faptul ca printr-o revenire la setarile initiale se vor pierde toate informatiile existenta pe telefonul tau, de aceea iti recomand sa faci un back-up inainte de resetare cu ajutorul aplicatiei Blackberry Desktop Manager ce trebuie sa o instalezi pe calculator.

Raspuns din: 17-04-2012
Voturi:

Eu am instalat pe bb 8520 o versiune mai veche de soft(4.0) si apoi l-am updatat la versiunea 5.0.Totul din bb desktop software!Nu accepta reparatie la 5.0!Daca faci backup pe desktop si pe Blackberry Protect nu pierzi mai nimic(ba da apelurile).

Dar trebuie si rabdare ,multa rabdare!!

Raspuns din: 10-11-2012
Voturi: