×
Acest răspuns este arhivat. De aceea, conţinutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

De ce nu pot urmari videoclipuri pe net?

Pentru a putea vizualiza videoclipuri pe Youtube trebuie sa setezi corect punctele de acces pentru toate sectiunile conform pasilor de mai jos :

1. In meniul de setari intri la sectiunea "Conectivitate"; 2. In meniul "Puncte de Acces" intri si adaugi un nou profil. Completezi la nume "Orange Net" si la APN completezi "net"; 3. Intri apoi in meniul "Profil Navigator" si adaugi un nou profil de conectare(il denumesti Orange Net), iar mai jos vei selecta punctul de acces "net" (va trebui sa apara o bifa rosie in dreptul conexiunii "Orange Net"; 4. Repeti punctul de mai sus si pentru sectiunea "Setari Streaming", selectand acelasi punct de acces "net". 5. Intri in meniul "Java" si apoi in sectiunea Profiluri. Aici adaugi la fel ca la punctul 3 un nou punct de acces, il denumesti "Orange Net" si mai jos la APN, selectezi "net" si apoi il activezi.

 

Acum, cand vei dori sa vizualizezi un videoclip, este suficient sa deschizi pagina m.youtube.com.

Raspuns din: 19-12-2011
Voturi: