×
Acest răspuns este arhivat. De aceea, conţinutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

De ce nu se incarca mai mult de 97% telefonul Galaxy S II?

Ceea ce vrea sa zica ic3m4n este ca trebuie sa calibrezi bateria. Daca dupa ciclurile de incarcare/descarcare problema persista ia de pe Google Play b.battery calibration , are si un tutorial video. Sper ca ti-a fost de folos informatia.

Raspuns din: 26-03-2012
Voturi:

Salut! eu am un Galaxy S2, nu e neaparat o problema. Exista o protectie la telefoanele noi (Android) care pentru a evita supraincarcarea, "umflarea", bateriei incarca bateria pana la 99-100% apoi descarca pana la 97% si tot asa. Oricum iti recomand o resetare tastand *2767*3855#. Probabil softul s-a inpotmolit undeva.

ATENTIE se sterge tot de pe tel si card. Iti recomand sa salvezi tot inainte de a tasta codul. 

Bafta si sa-l stapanesti sanatos!

Raspuns din: 05-04-2012
Voturi:

Multumesc frumos pentru sfaturi, am sa il golesc si dupa aceea voi face o incarcare 100% .

 

Cu Stima,

Damacus Vlad

Raspuns din: 02-03-2012
Voturi:

Iti recomand mai intai sa incerci o incarcarea completa cu telefonul oprit. Daca situatia persista,  va trebui verficat incarcatorul si acumulatorul in service.

Raspuns din: 02-03-2012
Voturi:

Nu este nici un defect. Cel mai probabil nu ai respectat ciclurile de incarcre descarcare complete. Desi nu mai sunt necesare, daca iti doresti ca bateria sa ajunga la 100%, incarca-l complet, descarca-l pana la 0 sau pana cand telefonul se opreste, si nu intrerupe urmatoarea incarcare. Repet nu e nici un defect si in nici un caz nu este necesar sa se trimita in service. Din proprie experienta iti spun asta am un gti9000 si un gti9100 la fel fac ambele telefoane. Bafta si sa il stapanesti sanatos.

Raspuns din: 02-03-2012
Voturi: