×
Acest răspuns este arhivat. De aceea, conţinutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Din ce cauza Widget-urile nu se conecteaza la internet?

Am exact aceeasi problema!la lansarea aplicatiei ma intreaba daca permit conectarea la retea,raspund da si apoi in stanga sus apare mesajul con.nereu.!am sunat si la numarul de mai sus de la nokia si nu au reusit sa ma ajute

Raspuns din: 31-01-2011
Voturi:

Salut,

In cazul in care telefonul este setat corect pentru accesarea internetului si anumite widget-uri de pe telefon nu functioneaza, iti recomand sa iei legatura cu serviciul de relatii cu clientii al producatorului Nokia. Este posibil pentru aplicatiile respective sa fie nevoie de anumite setari suplimentare. Numarul de telefon de la producatorul Nokia este 021-407 75 05. Serviciul este disponibil între orele 9 si 18.

Raspuns din: 19-01-2011
Voturi:

Ca sa rezolvati problema widget-urilor formati *#0000# -> Options -> Check for updates -> Si faceti update la soft la versiunea 013.016 si o sa mearga si widget-urile. Rezolvata pana la urma...de la sine. :|

Raspuns din: 15-02-2011
Voturi:

Am patit si eu acelasi lucru, si l-am resoftat astazi la Nokia Care Center. Problema e ca mi-am facut restore cu Ovi Suite si acum am aceleasi probleme iarasi.

Raspuns din: 04-02-2011
Voturi:

Nu consider ca este un raspuns acceptabil de a ne pasa dintr-o parte in alta. Mai ales ca  cei de la Nokia "Care" au putut doar spune sa reinstalez soft-ul telefonului - care in Ovi Suite nu face practic nici o schimbare-intrebari despre conexiunea internet, mesaje de eroare Doar da un restart telefonului, si nu modifica nimic. Deci...as prefera un raspuns care chiar sa rezolve ceva, nu doar un transfer al problemei dintr-o parte in alta.

Raspuns din: 01-02-2011
Voturi: