×
Acest răspuns este arhivat. De aceea, conţinutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Exista o setare de dezactivare a pachetelor de date din telefon?

Telefonul Samsung Galaxy Ace are ca sistem de operare Android, prin urmare, poti sa ii dezactivezi manual conexiunea la internet realizata prin intermediul cartelei de la Orange. Pentru a dezactiva acest lucru trebui sa urmazi pasi: Meniu - Setari - Wireless si retea - Retele Mobile. In cadrul sectiunii Retele Mobile se afla optiunea Utilizare pachete de date, in dreptul careia ai o bifa pe care o poti activa daca doresti sa te conectezi la internet cu ajutorul cartelei de la Orange, sau sa o debifezi daca nu doresti acest lucru. Exista totodata posibilitatea ca in cazul in care conexiunea wireless devine slaba telefonul sa se deconecteze si sa se conecteze automat la conexiunea oferita de cartela pe care o utilizezi in telefon.

Raspuns din: 16-04-2012
Voturi:

Am si eu un astfel de telefon. Poti sa dezactivezi de pe tasta din partea dreapta din lateral, cea cu care blochezi ecranul. Trebuie sa o tii 2 secunde apasata ca sa apare toate optiunile. A doua optiune este pentru date retea : activat / dezactivat.

Raspuns din: 03-07-2012
Voturi: