×
Acest răspuns este arhivat. De aceea, conţinutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

GPS-ul unui Sony Ericsson C905 are harti preinstalate ?

Telefonul se livreaza cu WisePilot, hartile nu sunt salvate pe telefon, ci descarcate de pe net (via 3G/HSDPA / EDGE / GPRS) atunci cand e nevoie de ele. Necesita subscriptie pentru a se putea folosi la calcul trasee, etc. Este preinstalata si aplicatia Google Maps, care poate fi de un oarecare folos la planificarea calatoriilor, dar nu ofera decat asistenta rudimentara la pilotare. De asemenea, Google Maps descarca de pe net hartile atunci cand e nevoie de ele. In afara acestora se pot instala cel putin alte 2 softuri pentru harti: WisePilot, aplicatie care de asemenea descarca de pe net hartile cand e nevoie de ele, ofera indicatii privind camerele de pe sosele, poate localiza benzinarii, bancomate si alte puncte de interes. Costa intre 2.5 eur/saptamana si aproximativ 150 eur/2 ani subscriptia. In afara acestei subscriptii, e nevoie si de subscriptia de date la Orange. La o plimbare de 5 Km prin oras m-a dus pe unde trebuia.

PS: Aceasta aplicatie se poate folosi si pe alte aparate de exemplu : W660i, cu modul GPS extern. WeTravel: nu are nevoie de conexiune internet, insa este o aplicatie freeware, de la care nu ai cum sa pretinzi mare lucru. Cine doreste, poate contribui la dezvoltarea si imbunatatirea ei.

Raspuns din: 05-07-2010
Voturi: