×
Acest răspuns este arhivat. De aceea, conţinutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

IPhone 3GS suporta doar software Apple ?

Ca sistem de operare ii poti pune Android, dar n-ai vrea asta (functiile ii vor fi alterate): http://www.pcworld.com/article/196595/how_to_install_android_on_your_iphone.html

Raspuns din: 30-07-2010
Voturi:

Da suporta doar software Apple. App-urile se pot descarca direct de pe iPhone prin Appstore sau de pe calculator prin iTunes.

Raspuns din: 05-07-2010
Voturi:

Aplicatiile din App Store nu sunt facute de Apple, ci doar vandute de ei. Aplicatiile sunt dezvoltate de programatori din toata lumea, de firme, universitati. Exista chiar o aplicatie foarte populara facuta de un roman.

Raspuns din: 05-07-2010
Voturi:

Despre ce fel de software vorbesti ? Daca este vorba de sistemul de operare, da, doar cel al celor de la Apple, deci daca-l doresti cu tot dinadinsul probabil poti instala si alt sistem de operare (de ex. linux http://www.youtube.com/watch?v=Jmcv8fkndtk). Daca este vorba de aplicatii, nu. Putine aplicatii sunt facute de Apple, majoritatea sunt facute de terte. Bineinteles cu anumite constrangeri si compatibile cu sistemul de operare si functiile iPhone. Pe webapp-ul de la Apple o sa gasesti la fiecare aplicatie in parte si firma producatoare si o sa vezi ca rar intalnesti Apple.

Raspuns din: 05-07-2010
Voturi: