×
Acest răspuns este arhivat. De aceea, conţinutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Merita sa achizitionez un iPhone ?

Intradevar, telefonul arata foarte bine dar acesta este cel mai mic atu al sau. Fara abonament de internet mobil pierzi cam 50% din functiile acestui aparat. 

Raspuns din: 19-07-2010
Voturi:

Depinde de asteptarile si pretentiile tale de la un telefon. Parerea mea pur personala e ca nu merita. Oricand as lua un telefon cu Windows Mobile, e mai personalizabil, mai flexibil. Repet, parerea mea, sa nu-mi sara in cap impatimitii de iPhone.

Raspuns din: 05-07-2010
Voturi:

Depinde de tine. Ideea e alta, la ce anume vrei sa il folosesti ? Daca vrei un telefon pentru telefonie si SMS atunci cumpara alt telefon.  Daca vrei un super smartphone cu functii vaste si access la aplicatii nelimitate atunci cumpara-ti un iPhone.

Raspuns din: 05-07-2010
Voturi:

Iti spun doar atat ca pot face ce vreau cu el. Bine nu face cartofi prajiti, dar in rest, tot ce imi trece prin cap: modem pentru laptop prin wi-fi, imi controlez laptop-ul din pat doar cu telefonul prin wi-fi, cand ma uit al film pot marii subtitrarea , sa dau volum , sa pun pe pauza si sa raspund pe mess si multe altele.

Raspuns din: 05-07-2010
Voturi:

Eu te sfatuiesc sa-l cumperi. Vei fi foarte multumit de el.

Raspuns din: 05-07-2010
Voturi: