×
Acest răspuns este arhivat. De aceea, conţinutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Pot updata telefoanele sa devina compatibile HD Voice ?

Am fost interesat sa aflu daca cumva pot instala un soft care sa permita HD Voice. In niciun caz nu voi renunta la telefonul actual pt ca nu e compatibil cu acest standard. Nu sunt genul de persoana care schimba foarte des telefonul mobil. :)

Raspuns din: 26-05-2011
Voturi:

Buna, din pacate HTC Desire care este un smartphone performant, scump ca si pret, nu suporta HD Voice. Iar motorola Defy este la fel un telefon destul de inteligent. Sunt curios din ce categorie de utilizatori vei face parte: cea care isi vinde orice telefon ar avea doar pentru a beneficia de altul cu HD voice, mai putin performant, sau din cealalta categorie in care un serviciu EVIDENT nu merita vanzarea unui telefon performant pentru altul mult mai slab.

Raspuns din: 25-05-2011
Voturi:

Din pacate HTC Desire si Motorola Defy nu suporta HD Voice din motive hardware. Drept urmare, un upgrade software nu ar putea aduce aceasta functionalitate pe device-urile mentionate.

Raspuns din: 19-05-2011
Voturi: