×
Acest răspuns este arhivat. De aceea, conţinutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Se poate instala Windows pe Apple MacBook Air ?

Dar cu un stick boot ar merge? Pentru ca ar trebui sa faci o investitie ca sa-ti iei Super Drive.

Raspuns din: 19-09-2010
Voturi:

Pentru a se instala Windows XP sau Vista trebuie sa se aiba o unitate optic USB externa, cum ar fi SuperDrive. Windows-ul nu poate fi instalat cu ajutorul softului de Sharing Remote Disc CD/DVD al MacBook Air.

Raspuns din: 05-07-2010
Voturi:

Chestia cu unitatea optica e usor de rezolvat. Te conectezi la alta prin share sau folosesti un drive optic. Mac-ul vine preinstalat cu Boot Camp ce iti permite sa folosesti si sitemul de operare al producatorului (Leopard) dar si Linux sau Windows (XP sau Vista). Iti poti cumpara, de asemenea, programul "Parallels" cu ajutorul caruia rulezi doua OS-uri simultan - side by side. E de la sine inteles, in caz ca se pune si intrabarea asta, ca nu poti folosi doar Windows pe el, adica nu poti renunta la Leopard si sa il folosesti ca un PC utilizand doar Windows. Succes!

Raspuns din: 05-07-2010
Voturi:

Normal ca se poate instala windows XP, Vista. MBA nu are unitate optica dar asta se rezolva prin share-ul unei unitati optice ori prin folosirea unui drive extern. Bineinteles (logic de altfel) ca nu vei putea rula doar Windows (adica sa dezinstalezi complet Leopard-ul (sistemul de operare MAC)si sa folosesti ca OS principal Windows dar poti folosi in paralel. Fie folosesti programul "Boot Camp" care vine preinstalat pe Mac si astfel, odata instalat si windows-ul, la fiecare restart - decizi ce sistem de operare folosesti sau iti cumperi "Parallels" cu ajutorul caruia rulezi in paralel ambele sisteme de operare "side by side" cum le place lor sa zica. Bafta!

Raspuns din: 05-07-2010
Voturi:

Da, poti pune si Windows pe el, orice Windows doresti. Doar ca sta putin cam prost la capitolul placa video.

Raspuns din: 05-07-2010
Voturi: