×
Acest răspuns este arhivat. De aceea, conţinutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Trebuie sa efectuez setari daca am optiunea BlackBerry pe PrePay ?

Nu trebuie sa efectuezi tu setari in meniul telefonului. Service book-urile contin ele setarea de APN. Sfatul meu este sa-ti creezi contul online si sa-ti trimiti de acolo service book-urile. Daca le ai se vor inlocui cu cele noi. Daca nu le ai se vor stoca in telefon. Creditul s-a consumat deoarece telefonul tau a utilizat profilul cu punctul de acces net si nu profilul special BlackBerry. Acest lucru poate fi cauzat de utilizarea browser-ului Orange World in locul celui standard, BlackBerry Browser, sau de inexistenta service book-urilor corecte in telefon. In primul caz va trebui sa utilizezi browser-ul de internet pentru a te conecta prin APN-ul blackberry, astfel incat sa beneficiezi de traficul inclus in optiunea BlackBerry. In al doilea caz va trebui sa iti faci cont pe blackberry.orange.ro si apoi sa iti trimiti service book-urile.  

Raspuns din: 12-10-2011
Voturi:

Si pentru a ma conecta la APN-ul BlackBerry, in Options -> Advanced Options ->TCP/IP ce setari ar trebui sa am? 

 

Iar in al 2-lea caz, cum ar trebui sa se numeasca service book-urile respective? Sa stiu daca le am sau trebuie sa le descarc. Multumesc

Raspuns din: 12-10-2011
Voturi: