×
Acest răspuns este arhivat. De aceea, conţinutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

V-ati cumpara telefonul HTC Touch 2 ?

Da. Este un telefon destul de bun din ce am vazut.

Raspuns din: 05-07-2010
Voturi:

Este o alegere care trebuie gandita. Raspuns: DA

Raspuns din: 05-07-2010
Voturi:

Folosesc HTC de ani buni si nu am fost dezamagit. Pretul in Orange e ok. Daca poti sa prelungesti abonamnetul ai si o reducere substantiala. Il recomand cu incredere.

Raspuns din: 05-07-2010
Voturi:

L-am ales la insistentele sotului meu, caruia i se parea un super telefon.Ei bine, daca inainte de a-l butona eram de acord sa i-l dau lui dupa un timp, acum nu mai vreau sa ma despart de jucaria mea pentru nimic in lume. Pentru poze mi-am luat un aparat foto mai bunicel, asa ca nu resimt lipsa unei camere performante. Il folosesc in mod special pentru convorbiri desigur, pentru e-mail(yahoo si gmail, conturi multiple pe care le verifica in timp real), messenger(cu fringe, ma conectez pe yahoo, google, skype si twitter), ShortCad Lite (o aplicatie necesara pentru a vizualiza fisiere dwg,dxf), Google Maps, Google Translator, Facebook, WifiRemote, YoutubePlay, si ar mai fi. Super gadget. Il recomand cu caldura

Raspuns din: 05-07-2010
Voturi:

Da, as alege acest telefon, e mic, compact si foarte bun la ceea ce stie sa faca. Ecranul e ok, se tine bine, aplicatile sunt ok, suprafata de lucru la fel, plus acea bara din partea de jos a ecranului pentru zoom si scroll e perfecta.

Raspuns din: 05-07-2010
Voturi:

Chiar l-am ales si sunt foarte multumit. Nu este perfect dar merita toti banii. smiley

Raspuns din: 05-07-2010
Voturi: