×
Acest răspuns este arhivat. De aceea, conţinutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Voi fi taxata cand voi intra pe Messenger ?

Optiunea activata de dumneavoastra este Net Mail, nu Internet pe Mobil 3 care nu mai face parte din oferta comerciala Orange.

 

Aceasta optiune va ofera urmatoarele beneficii:

 

  • - acces nelimitat din Portalul Orange pe mobil la m.yahoo.com, ro.m.yahoo.com, m.hotmail.com
  • - 150 MB trafic national de internet

 

Practic pentru a intra pe messenger nelimitat, trebuie sa accesati m.orange.ro, sa accesati sectiunea dedicata optiunii Net Mail si de acolo sa accesati logo-ul Yahoo. Aceasta accesare trebuie realizata cu browser-ul integrat al telefonului, deci nu cu Opera Mini. Inainte de a accesa m.orange.ro este necesar ca in profilul de setari sa setati APN net, in loc de APN internet.

 

In cazul in care accesati Yahoo Messenger prin alta metoda decat cea descrisa mai sus sau dintr-o alta aplicatie decat browser-ul telefonului veti consuma din cei 150 MB inclusi, iar in momentul in care ii veti consuma veti inregistra cost suplimentar. Astfel se va intampla si daca veti utiliza Opera Mini in locul browser-ului telefonului.

 

In cazul in care veti descarca muzica veti consuma din cei 150 MB inclusi, iar in momentul in care ii veti consuma veti inregistra cost suplimentar.

Raspuns din: 30-11-2010
Voturi: