×
Acest răspuns este arhivat. De aceea, conţinutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Poate primi oricine desfasuratorul meu de la un magazin orange?

Datele furnizate de catre clienti sunt strict confidentiale.

 

Orange Romania S.A. se angajeaza in fata clientilor sai sa nu furnizeze aceste date unor terte persoane sau companii si sa le utilizeze strict pentru uzul relatiei de afaceri dintre client si Orange Romania S.A..

 

Orange Romania nu face publice numele, adresa si numarul de telefon ale Clientului, cu exceptia cazurilor prevazute de lege sau expres acceptate de catre Clientsi respectiv Utilizatori.

 

De asemenea, Orange Romania asigura confidentialitatea datelor furnizate de Client, in conditiile legii si in conditiile prevazute in Contract, acceptate de catre Client.

 

Dorim sa asiguram toti clientii de faptul ca Orange Romania nu intermediaza servicii care ar incalca responsabilitatile asumate contractual fata de abonati.

 

Mai multe detalii legate de confidentialitatea datelor puteti gasi pe pagina oficiala de internet a companiei, www.orange.ro, sectiunea Termeni si conditii generale pentru utilizarea abonamentelor Orange.

Raspuns din: 09-09-2010
Voturi: