Instalare TV Satelit

Cum funcționează Orange Home TV pe laptop, tabletă sau smartphone?

Ca să vezi canale TV, filme și emisiuni chiar și în mișcare, pe laptop, tabletă sau smartphone, folosește serviciul Orange TV Go.
Pe laptop, Orange TV Go este accesibil pe tvgo.orange.ro. Portalul Orange TV Go este compatibil cu browserele Internet Explorer 9 sau 10, ultimele versiuni de Chrome 28 și Firefox 22, Safari 5.1.7 pentru Windows și Safari 6 pentru Mac.

Cum pot să urmăresc filme și emisiuni pe toate dispozitivele mele dacă am un abonament Orange Home TV prin satelit?

În abonamentul tău de televiziune prin satelit ai acces pe laptop, tabletă sau smartphone la o serie de canale TV, precum și la o selecție de filme și videoclipuri. Pentru a le putea urmări, trebuie să parcurgi pașii de mai jos:
Pasul 1: Creează-ți un cont online asociat abonamentului Orange Home TV prin satelit
Dacă ai deja un cont online creat cu un număr de telefon de pe același cod de abonat, intră în Contul tău online, în secțiunea "opțiuni și abonamente", tabul "utilizatori Orange TV Go" și alege să folosești serviciul Orange Home TV prin satelit cu numele tău de utilizator. Vezi aici pașii care trebuie urmați.
Traficul de internet inclus în abonamentul de TV prin satelit poate fi folosit la vizionarea canalelor și a filmelor din Orange TV Go, însă pentru aceasta trebuie să asociezi abonamentul de TV prin satelit pe un cont online Orange care să conțină un număr de telefon de voce sau de date.
Pasul 2: Descarcă aplicația Orange TV Go din Google Play sau App Store sau intră pe tvgo.orange.ro de pe un computer, și autentifică-te cu datele contului tău online.
Vei avea astfel acces la canalele TV incluse în abonamentul tău, precum și la o selecție de filme și videoclipuri, pe toate dispozitivele tale.
Serviciul Orange TV Go poate fi folosit pe maxim 3 dispozitive, dintre care maxim 2 pot funcționa în același timp.

Ce trebuie să fac dacă vreau să activez o opțiune Orange TV Go?

Activează mai întâi opțiunea Orange TV Go potrivită nevoilor tale, pe numărul cu care ți-ai creat un cont online Orange. Poți să vezi aici ce opțiune ți se potrivește cel mai bine, iar dacă nu ai încă un cont online, îți poți crea unul acum. Apoi autentifică-te cu datele contului Orange în aplicația Orange TV Go sau pe tvgo.orange.ro și urmărește filmul sau emisiunea dorită.
 
Ți-a fost de ajutor informația de mai sus? 7 din 18 de persoane au considerat că acest articol a fost util
Nu ai găsit ce căutai?
Caută în FAQ
Contactează-ne