Cum setez contul de e-mail pe BlackBerry?

5100 vizualizari / 17.03.2014
detalii despre tutorial

Cum sa-ti setezi contul de e-mail pe smartphone-ul tau BlackBerry

Seteaza-ti contul foarte usor si rapid, direct din meniul principal:
Intra in Meniu, alege "Setari", "Conturi", apoi "E-mail, calendar si contacte". Introdu adresa ta de e-mail si apasa butonul din dreapta sus, "Urmatorul". Introdu parola si apasa din nou "Urmatorul".
Asteapta pana se acceseaza contul. Vei vedea optiunile de sincronizare a informatiilor din contul de e-mail, pe telefon. Pentru o utilizare eficienta a smartphone-ului tau, iti recomandam sa faci toate sincronizarile puse la dispozitie: e-mail, calendar, contacte. Apasa butonul "Finalizare" si asteapta salvarea si verificarea datelor sincronizate. Gata, acum ai e-mailurile si pe telefon, le gasesti in BlackBerry Hub.
Daca vrei sa stergi din telefon un cont de e-mail pe care nu il mai folosesti, pasii sunt urmatorii:
Din Meniu, intra in "Setari", "Conturi" si selecteaza contul dorit. Mentine apasat degetul pe el pana apare fereastra "Editare cont". Aici apasa butonul de jos "Stergere". In ecranul urmator ti se cere o confirmare finala. Alege "Stergere" pentru a continua sau "Anulare" daca te-ai razgandit si nu mai doresti stergerea contului de e-mail. Repeta operatiunea si pentru conturile de calendar si contacte asociate contului respectiv de e-mail.
Nu uita ca aplicatia de e-mail consuma trafic pentru actualizarea, citirea sau trimiterea de e-mailuri. Acest trafic va fi tarifat conform pachetului pe care il ai activat.
Daca ai nevoie de si mai multe informatii despre aplicatiile si setarile smartphone-urilor, intra pe www.orange.ro, sectiunea Orange Help. Iar pentru ajutor in setarea sau utilizarea smartphone-ului tau, apeleaza gratuit un Orange Expert la 408 sau vino in Orange shop.
Orange Help pentru tine si telefonul tau
afla toate detaliile despre BlackBerry Z10

cand va fi disponibil update la 10.3.2 pentru Blackberry Passport?

Update-ul de soft la versiunea 10.3.2 este disponibil pentru descarcare.

Cum pot face o captura de ecran cu Blackberry Priv? (BlackBerry Priv Black)

Poti realiza o captura de ecran tinand apasat concomitent tasta de Power si Volum Jos.

cum pot face o captura de ecran pe BlackBerry Q5?

Pentru a efectua o captura de ecran pe telefonul BlackBerry Q5 este necesar sa apesi in acelasi timp pe butonul Volum sus si butonul Volum jos.