accesarea continutului multimedia cu Windows Phone 8

9735 vizualizari / 17.03.2014
detalii despre tutorial

Cum sa accesezi continutul multimedia pe smartphone-ul tau cu Windows Phone 8

Un smartphone nu este un simplu telefon, ci are o multime de functii care iti fac viata mai frumoasa. Una dintre acestea este sectiunea dedicata continutului multimedia, de unde poti accesa melodiile, postul radio sau videoclipurile preferate.

Pentru a o accesa, apasa butonul "Muzica+Video" din ecranul principal. Player-ul audio/video este simplu si intuitiv. Gliseaza spre stanga sau dreapta si selecteaza melodiile sau videoclipurile din sectiunea colectie sau istoric.

Tot aici gasesti si aplicatiile media instalate pe smartphone-ul tau, de exemplu Deezer sau YouTube. Iar ca sa pornesti o melodie sau un videoclip, selecteaz-o si apasa butonul "play".

Pentru a transfera muzica pe smartphone-ul tau cu Windows Phone 8, este de ajuns sa conectezi telefonul la un computer si acesta il va vedea ca pe un dispozitiv portabil de stocare. Selecteaza melodiile pe care vrei sa le transferi din computer, apoi da click pe My Computer/Windows Phone/Phone/Music. In folderul "Music" copiaza melodiile selectate cu ajutorul functiei "paste".

Acum ai melodiile preferate pe telefon si le poti asculta oricand si oriunde. Le gasesti ordonate alfabetic in sectiunea "Muzica" din "Muzica+Video".

Daca iti place sa faci fotografii pe care sa le impartasesti cunoscutilor prin MMS, e-mail sau Facebook, iata ce pasi trebuie sa urmezi:
- Gliseaza spre stanga ecranul principal si selecteaza optiunea "Camera foto".
- Fa poza apasand oriunde pe ecran si apoi gliseaza spre dreapta sau revino la ecranul principal pentru a intra in galeria Fotografii.
- Alege poza pe care doresti s-o impartasesti, apasa butonul de meniu "..." (3 puncte), selecteaza optiunea "partajati" si alege metoda de trimitere:
- Daca vrei s-o trimiti prin e-mail, alege "Mail" din lista, iar telefonul pregateste un e-mail cu poza gata atasata. Completeaza adresa si eventual un mesaj si apasa butonul de trimitere. Ti se cere confirmare de trimitere in cazul in care nu completezi subiectul. Apasa "trimiteti".
- Daca selectezi Facebook, poza se deschide intr-un ecran separat. Adauga comentariile tale si la final apasa butonul de trimitere.
- Daca vrei s-o trimiti prin MMS, alege "Mesagerie", iar telefonul pregateste un mesaj MMS cu poza aleasa. Introdu numarul de telefon si un mesaj, daca vrei, apoi apasa butonul de trimitere.

Astfel, e foarte simplu sa te relaxezi sau sa pastrezi legatura cu cei dragi, cu ajutorul telefonului tau inteligent cu sistem de operare Windows Phone.

Daca ai nevoie de si mai multe informatii despre aplicatiile si setarile smartphone-urilor, intra pe www.orange.ro, sectiunea Orange Help. Iar pentru ajutor in setarea sau utilizarea smartphone-ului tau, apeleaza gratuit un Orange Expert la 408 sau vino in Orange shop.
Orange Help pentru tine si telefonul tau
afla toate detaliile despre Nokia Lumia 625

cand va fi posibil update-ul la Windows Phone 10 pentru Nokia Lumia 930 si care...

Pentru a putea raspunde intrebarii pe care ne-ai adresat-o sunt necesare verificari suplimentare si informatii din partea partenerilor, respectiv furnizorilor cu care colaboram. Imediat ce vom obtine aceste informatii vom afisa raspunsul pe site-ul Orange Help.

cum pot sterge un cont de e-mail setat pe un Nokia Lumia 635?

Adresele de e-mail setate pe telefoanele cu sistemul de operare Windows Phone 8.1 pot fi sterse urmand acesti pasi: Meniu - Setari - E-mail-uri si conturi - aici vei tine apasat pe adresa de e-mail si selectezi Stergere.

de ce nu pot primi apeluri prin WhatsApp pe Nokia Asha 302?

Functia de apelare prin WhatsApp este disponibila pentru telefoane cu Android, iOS, Windows Phone si Blackberry OS10. Astfel, pe telefoane Nokia Asha nu ai posibilitatea de a efectua/primi apeluri prin WhatsApp.