crearea unui cont de Store pe Windows Phone 8

18280 vizualizari / 17.03.2014
detalii despre tutorial

varianta 1 - accesand Store direct din meniul principal

Apasa butonul "Store", alege o aplicatie si incearca s-o instalezi apasand butonul "instalati". Daca aplicatia este gratuita, poti descarca versiunea completa, altfel va fi disponibila doar varianta de test. E posibil ca aplicatia sa-ti ceara acces la locatia ta sau alte informatii din telefon, pentru a putea functiona. Pentru a continua, apasa "permiteti".
Mai departe ti se cere autentificarea printr-un cont Microsoft pentru a incepe descarcarea. Apasa "sign in". Daca ai deja un cont Microsoft, apasa butonul "sign in" si inregistreaza-te cu datele tale. Pentru a crea un cont nou, apasa butonul "creati unul", apoi introdu numele contului si apasa "inainte". In cazul in care numele de cont ales exista deja, vei fi rugat sa-ti redenumesti contul. Altfel, vei trece la pasul in care ti se cere sa introduci parola de doua ori, apoi sa apesi "inainte".
In continuare, completeaza adresa de e-mail alternativa pentru recuperarea parolei, data nasterii si codul postal si apasa din nou "inainte". Daca doresti o copie de rezerva a continutului telefonului tau, apasa "da". Finalizeaza crearea contului Microsoft prin acceptarea termenilor si conditiilor de utilizare a Store-ului.
Gata, contul tau a fost creat cu succes si aplicatia aleasa incepe automat sa se descarce. Dupa instalare, vei regasi iconita aplicatiei si in meniul telefonului.
Vei putea descarca si alte aplicatii, iar contul Microsoft va ramane conectat la acest telefon pana cand vei alege sa revii la setarile din fabrica.

varianta 2 - pornind de la setarea contului tau de e-mail

O alta metoda de creare a unui cont pentru aplicatia Store este sa pornesti de la setarea contului tau de e-mail:
Intra in meniul "Setari" si acceseaza "email + conturi". Apasa butonul "adaugati un cont" si alege din lista "Cont Microsoft". In ecranul urmator ti se ofera informatii si ajutor inainte de sign in. Selecteaza "inainte". Introdu adresa de e-mail si parola si apasa "sign in". Daca doresti o copie de rezerva a continutului telefonului tau, alege "da".
Gata, contul tau este setat si din acest moment poti descarca aplicatii, iar contul Microsoft va ramane conectat la acest telefon pana cand vei alege sa revii la setarile din fabrica.
Pentru a descarca o aplicatie, revino la ecranul principal cu tasta Windows si intra in "Store". Cauta aplicatia in aceste categorii sau direct cu ajutorul butonului lupa.
Introdu numele aplicatiei dorite, de exemplu Facebook, alege una dintre versiuni in caz ca sunt disponibile mai multe si apasa butonul "instalati". Aplicatia iti poate cere acces la locatia ta sau alte informatii din telefon, pentru a putea functiona. Pentru a continua, apasa "permiteti". Acum aplicatia se descarca si se instaleaza, iar dupa instalare vei regasi iconita ei in meniul telefonului.

Nu uita ca vei fi tarifat pentru traficul efectuat de aplicatie si de instalarea acesteia conform pachetului pe care il ai activat.
Daca ai nevoie de si mai multe informatii despre aplicatiile si setarile smartphone-urilor, intra pe www.orange.ro, sectiunea Orange Help. Iar pentru ajutor in setarea sau utilizarea smartphone-ului tau, apeleaza gratuit un Orange Expert la 408 sau vino in Orange shop.
Orange Help pentru tine si telefonul tau
afla toate detaliile despre Nokia Lumia 625

cand va fi posibil update-ul la Windows Phone 10 pentru Nokia Lumia 930 si care...

Pentru a putea raspunde intrebarii pe care ne-ai adresat-o sunt necesare verificari suplimentare si informatii din partea partenerilor, respectiv furnizorilor cu care colaboram. Imediat ce vom obtine aceste informatii vom afisa raspunsul pe site-ul Orange Help.

cum pot sterge un cont de e-mail setat pe un Nokia Lumia 635?

Adresele de e-mail setate pe telefoanele cu sistemul de operare Windows Phone 8.1 pot fi sterse urmand acesti pasi: Meniu - Setari - E-mail-uri si conturi - aici vei tine apasat pe adresa de e-mail si selectezi Stergere.

de ce nu pot primi apeluri prin WhatsApp pe Nokia Asha 302?

Functia de apelare prin WhatsApp este disponibila pentru telefoane cu Android, iOS, Windows Phone si Blackberry OS10. Astfel, pe telefoane Nokia Asha nu ai posibilitatea de a efectua/primi apeluri prin WhatsApp.