setarea limbii si adaugarea contactelor pe Windows Phone 8

9128 vizualizari / 17.03.2014
detalii despre tutorial

Cum sa setezi meniul in limba romana si sa adaugi contacte pe smartphone-ul tau cu Windows Phone 8

Pentru setarea limbii, gliseaza spre stanga ecranul principal si selecteaza meniul "Setari". Alege optiunea "language + region" si selecteaza din lista limba romana, dupa care apasa "restart phone" pentru a salva modificarile. Astfel iti vei putea folosi telefonul in limba materna sau in oricare limba preferata de tine.
Daca vrei sa adaugi pe cineva in agenda telefonica si sa salvezi acel contact, astfel incat sa il poti transfera si in alte telefoane, pasii sunt simpli: in ecranul principal, apasa tasta "Persoane", dupa care butonul "+" de adaugare si alege contul de e-mail in care vei salva noul contact. Introdu numele, numarul de telefon si alte informatii disponibile si apasa butonul "discheta" pentru a salva pe rand fiecare camp completat. Gata, contactul a fost creat! Acum ai contactul salvat atat in telefon, cat si in contul de e-mail, astfel incat sa il poti transfera oricand pe alt telefon.
Daca vrei sa stergi un contact din agenda telefonica, intra in sectiunea "Persoane", tine degetul apasat pe contactul respectiv pana se deschide o lista de optiuni din care alege "stergeti". Confirma stergerea apasand din nou "stergeti". Astfel, contactul a fost sters.

Daca ai nevoie de si mai multe informatii despre aplicatiile si setarile smartphone-urilor, intra pe www.orange.ro, sectiunea Orange Help. Iar pentru ajutor in setarea sau utilizarea smartphone-ului tau, apeleaza gratuit un Orange Expert la 408 sau vino in Orange shop.
Orange Help pentru tine si telefonul tau
afla toate detaliile despre Nokia Lumia 625

cand va fi posibil update-ul la Windows Phone 10 pentru Nokia Lumia 930 si care...

Pentru a putea raspunde intrebarii pe care ne-ai adresat-o sunt necesare verificari suplimentare si informatii din partea partenerilor, respectiv furnizorilor cu care colaboram. Imediat ce vom obtine aceste informatii vom afisa raspunsul pe site-ul Orange Help.

cum pot sterge un cont de e-mail setat pe un Nokia Lumia 635?

Adresele de e-mail setate pe telefoanele cu sistemul de operare Windows Phone 8.1 pot fi sterse urmand acesti pasi: Meniu - Setari - E-mail-uri si conturi - aici vei tine apasat pe adresa de e-mail si selectezi Stergere.

de ce nu pot primi apeluri prin WhatsApp pe Nokia Asha 302?

Functia de apelare prin WhatsApp este disponibila pentru telefoane cu Android, iOS, Windows Phone si Blackberry OS10. Astfel, pe telefoane Nokia Asha nu ai posibilitatea de a efectua/primi apeluri prin WhatsApp.