×

Review-uri Samsung Galaxy Note20 Ultra 5G si Samsung Galaxy Watch3 LTE

4 reviews

LB

Ludmila Buza

Chiar daca aceste telefon pare mare, este destul de usor de tinut si folosit intr-o singura mana. Pe partea dreapta are butoanele de volum si pornire/oprire. Amprenta este integrata in display, lucru implementat deja de cativa ani de Samsung. Specific gamei Note este S Pen. Conectat prin Bluetooth, poate fi folosit ca o telecomanda pentru telefon. De asemenea, precizia lui este impecabila pentru desen cand e folosita rata de improspatare a ecranului de 120Hz. Telefonul este cel mai performant din gama Samsung; este un mini calculator intr-un buzunar. Face fata cu brio tuturor proceselor si aplicatiilor folosite, fara vre urma de incetinire.

Fisiere incarcate

Nici un fisier incarcat...

LB

Ludmila Buza

Camera foto de 108 MP, cu unghi larg – este cea care ofera poze de o calitate exceptionala si o rezolutie de pana la 12,000x9,000 pixeli. Marimea pozei ajunge la 26Mb. Stabilizarea optica este prezenta si pe aceasta camera, pentru o claritate si precizie superioara. Pentru a selecta calitatea 108MP, cand doriti sa faceti o poza, selectati in partea de sus a ecranului, optiunea de Ratio: 108MP, 3:4, 9:16, 1:1, Full. Specificatiile tehnice ale camerei sunt: f/1.8, 26mm. Ecranul telefonului are 6.9”, cu o margine neagra extrem de subtire si camera frontala amplasata pe mijloc in partea superioara. Noutatea de pe Note20 Ultra 5G este rata de improspatare de 120hz – care permite o mai mare cursivitate a animatiilor (inclusiv meniul se misca mai fluid). Restul optiunilor raman specifice sistemului de operare: mod intunecat, filtru lumina albastra, zoom ecran, rezolutie si alte personalizari.

Fisiere incarcate

Nici un fisier incarcat...

LB

Ludmila Buza

Ceasul permite apeluri cand este conectat prin Bluetooth la telefon sau prin serviciul 4G (LTE) prin reteaua de telefonie mobila Orange (iar serviciul Number Share de la Orange permite sa aveti acelasi numar si pe ceas). Atunci cand primiti un apel pe ceas, va fi afisat numele sau numarul de telefon si aveti mai multe optiuni: - sa raspundeti la apel, prin atingerea pictogramei verzi Telefon si glisand la dreapta. - sa respingeti apelul, prin atingerea pictogramei rosii Telefon si glisand la stanga - sa trimiteti un mesaj SMS cu text prestabilit, glisand de jos in sus. Rotiti rama pentru a vizualiza lista completa. Aceste mesaje pot fi personalizate din Configurari. In timpul unui apel, aveti mai multe optiuni: - reglati volumul, rotind de rama sau apasand pe pictograma Difuzor - transferati apelul pe telefon, folosind pictograma Telefon - dezactivati microfonul, folosind pictograma Microfon - puteti transfera apelul audio, daca aveti o pereche de casti conectate prin Bluetooth

Fisiere incarcate

Nici un fisier incarcat...

LB

Ludmila Buza

Ceasul permite apeluri cand este conectat prin Bluetooth la telefon sau prin serviciul 4G (LTE) prin reteaua de telefonie mobila Orange (optiunea Number Share de la Orange va permite sa aveti acelasi numar de telefon si pe ceas). Din lista de aplicatii, se va selecta Telefon (pictograma verde cu un telefon). Rotind rama telefonului, puteti parcurge apelurile recente, puteti observa pictograma Contacte si pictograma verde cu cifrele (tastatura numerica), pentru a introduce un numar de telefon si a efectua un apel. Dupa ce ati ales un contact (rotind rama), atingeti pe ecran numele si veti observa optiunea de apel sau SMS. Pictograma Contacte exista si in lista de aplicatii. Puteti efectua un apel selectand un contact deja existent din lista. In timpul unui apel, aveti mai multe optiuni direct de pe ceas: - reglati volumul, rotind de rama sau apasand pe pictograma Difuzor - transferati apelul pe telefon, folosind pictograma Telefon - dezactivati microfonul, folosind pictograma Microfon - puteti transfera apelul audio, daca aveti o pereche de casti conectate prin Bluetooth - sa accesati tastatura numerica, apasand cele 3 puncte din partea dreapta a ecranului Calitatea microfonului si a difuzorului sunt foarte bune, permitand un apel excelent chiar daca sunteti afara, conduceti masina sau lucrati la un calculator.

Fisiere incarcate

Nici un fisier incarcat...

302 Found

Found

The document has moved here.

302 Found

Found

The document has moved here.

302 Found

Found

The document has moved here.