×

Review-uri Samsung Galaxy Note20 Ultra 5G si Samsung Galaxy Watch3 LTE

4 reviews

DC

Dragomir Cati Alina Bianca

1. Display: Pentru inceput, Samsung nu dezamageste nici de data asta in ceea ce priveste display-ul excelent. Culori vibrante, claritate maxima. Desi marginile sunt usor curbate, displayul este mai plat ca la alte modele, ceea ce face atingerea accidentala sa nu se mai produca. Ce imi place, este adaptarea luminozitatii. Pentru mine este perfect. 2. Camere: primul lucru pe care l-am facut a fost sa pornesc camera de selfie. Wow. Camera principala este si ea impresionanta. Imi place functia single take(in cateva secunde de plimbat camera, aceasta realizeaza singura poze dar si filmulete). Stabilizarea imaginii este un alt atu. Pozele noaptea ies impecabil. Camera stie sa adune bine luminozitatea. Zoomul are o claritate mai buna. Filmarile sunt bune. Puncte la care trebuie lucrat, deoarece camera si functiile sale suprasolicita procesorul: telefonul se incalzeste, bateria se consuma rapid, exista un mic delay cand schimbi modurile, cand navighezi prin poze, cand dai back...sau cel putin asta am sesizat. Pentru cei care creaza continut sau pentru cei care vor o camera de top pt un telefon, Note 20 Ultra este telefonul perfect...

Fisiere incarcate

Nici un fisier incarcat...

DC

Dragomir Cati Alina Bianca

Usor de utilizat, intuitiv, asemeni oricarui telefon cu android. Instalare rapida si usoara (intre telefoane cu so android) prin smart switch. Iubesc stiloul si functionalitatea acestuia. Butoanele de power si volum mutate ambele pe aceeasi parte fac mai usoara efectuarea de capturi de ecran. Nu vad diferente mari in utilizare fata de dispozitivele anterioare.

Fisiere incarcate

Nici un fisier incarcat...

DC

Dragomir Cati Alina Bianca

Efectuare de apeluri usoara. Claritate apel atat pentru emitator cat si pentru receptor. Microfonul capteaza bine sunetul. Navigarea prin agenda este facila. Se poate folosi si rotirea de cadran, care personal imi place. Se pot vizualiza si apelurile recente. Pentru apelurile "fara telefon" este necesara achitarea unui plan extra la operatorul de telefonie. Conexiunea bluetooth functioneaza bine, fara interferente. Se poate trece rapid de la conversatia pe ceas la cea pe telefon apasand un buton de pe ecranul ceasului. Trecerea se face instant si fara probleme de conexiune. Overall experienta buna.

Fisiere incarcate

Nici un fisier incarcat...

DC

Dragomir Cati Alina Bianca

Ceasul se conecteaza usor si destul de rapid cu telefonul. Ca design este atractiv, mi-au placut butoanele stil clasic si rotirea cadranului(inclusiv pentru navigarea prin agenda/apeluri recente). Preluarea sau respingerea apelului este usor de facut, intuitiva, glisarea butonului verde sau rosu spre interior, asemeni procedurii de preluare a apelurilor pe displayul telefonului. Bluetooth-ul bate bine, la distanta si prin pereti/aer liber, fara interferente. Se afiseaza contactul cu detaliile sale din agenda. Sunetul ok pentru un ceas. Claritate imbunatatita fata de modelele anterioare (nu se aude metalic, nici la volum maxim). Volum reglabil din butoane (pana la intensitate 6 - ok pentru a intelege clar si fara a deranja prea mult pe cei din jur; si fara a fi necesar sa aduci ceasul aproape de ureche). Overall, experienta placuta, comod si intuitiv.

Fisiere incarcate

Nici un fisier incarcat...

302 Found

Found

The document has moved here.

302 Found

Found

The document has moved here.

302 Found

Found

The document has moved here.