×

Review-uri Samsung Galaxy Note20 Ultra 5G si Samsung Galaxy Watch3 LTE

4 reviews

GB

Gabriel Anghel BADALUTA

Cei 12GB RAM, procesorul video ARM Mali-G77 si cele 8 nuclee ARM Cortex A76, A55 si Samsung, de 2,73Ghz, respectiv 2,00Ghz ale chipsetului Exynos 990 fac din acest smartphone unul de invidiat, la ora actuala... Parca totul este fluent, se misca cu mare usurinta, aplicatiile se instaleaza parca mai instant ca niciodata. S-Pen-ul este foarte ergonomic si util iar sunetul cand iei notite pe ecran face toti banii... Bateria este destul de generoasa, cei 4500 mAh fiind mai mult decat suficienti pentru o testare destul de seioasa, de o zi... Daca este utilizat mai moderat, sunt convins ca ajunge sa-l incarci doar la 2 zile. Range-ul wifi este destul de mare, parca mi-as fi dorit sa testez si 5G-ul, dar pe termen scurt nu am avut inca aceasta "onoare" :) Per total: un ecran mare, o cameră superba, o rată de refresh ridicata, un S-Pen capabil, un senzor de amprentă performant, elemente hardware foarte rapide, mult asteptata viteza 5G si un afisaj curbat fantezist.

Fisiere incarcate

Nici un fisier incarcat...

GB

Gabriel Anghel BADALUTA

Am ramas placut impresionat de un ecran generos de 6,89 inch, perfect integrat in carcasa dispozitivului si o camera foto care poate fi utilizata si pentru filmari la rezolutie 8k si poze pana la 108Mp. Desi rezoltiile par destul de mari, sunt foarte utile cand doresti sa pastrezi doar o dimensiune partiala a fotografiilor. Am fost, de asemenea, incantat de modul de noapte si calitatea selfie-ului, in special filtrul care permite tonalitatea culorii, inainte de a realiza o fotografie. De asemenea, zoom-ul optic de 5x si stylus-ul utilizat pentru deschiderea camerei si efectuarea fotografiilor de la distanta nu sunt deloc de neglijat. In ceea ce priveste ecranul, rata de refresh de 120Hz e geniala, din punctul meu de vedere, in special cand derulezi ecranul. Senzorul de amprenta integrat pare ar fi mult mai performant, fata de alte modele anterioare testate, recunoscund cu usurinta amprenta degetului, din mai multe pozitii. Obiectivul camerei am realizat ca este destul de bine protejat, chiar daca este proeminent. Sticla utilizata pentru protectia ecranului asigura protectie pentru caderi de pana la 1,5 metri, insa evident ca nu am curaj sa testez acest aspect :))

Fisiere incarcate

Nici un fisier incarcat...

GB

Gabriel Anghel BADALUTA

Poate cea mai importanta noutate a versiunii LTE este faptul ca poti efectua apeluri si fara sa ai telefonul la tine, doar faci legatura cu actualul tau numar de telefon si poti merge la o plimbare, fara sa ai telefonul la tine... Atentie, acel LTE nu inseamna ca introduci o noua cartela SIM in ceas. Apelurile sunt destul de usor de efectuat, suntetul imi pare ca este mult mai clar ca la alte modele anterioare testate.

Fisiere incarcate

Nici un fisier incarcat...

GB

Gabriel Anghel BADALUTA

Cred ca cea mai interesanta caracteristica, pe care nu am mai observat-o la modelele anterioare, este suportul pentru gesturile mainii. Strangerea si desfacerea pumnului poate raspunde la un apel telefonic. Totodata, daca scuturati de mana, se poate respinge un apel. Bineinteles ca avand un difuzor la nivelul ceasului, nu mai e nevoie sa scoateti telefonul din buzunar si sa-l folositi. Poate e doar autosugestie, dar fata de alte modele anterioare, sunetul in difuzor pare mai tare si mai clar.

Fisiere incarcate

Nici un fisier incarcat...

302 Found

Found

The document has moved here.

302 Found

Found

The document has moved here.

302 Found

Found

The document has moved here.