×

Review-uri Xiaomi Redmi Note 10 5G

3 reviews

CD

Corina Dumitriu

De cand am luat telefonul in primirte am fost foarte multumta de marimea lui, de design, foarte finut, usor, ideal si pentru o fata. Nu m-am pregatit sa dau detalii tehnice cu privire la diagonala sau grosime. Doar la atingerea cu varful degetului comenzile sunt preluate instant. Nu a trebuit niciodata sa repet actiunile facute. Apoi am trecut la crearea unei semnaturi digitale pentru a semna un document. Totul a decurs perfect. Pentru un test mai in detaliu, am trecut si la un desen bazat pe linii drepte pentru a vedea daca acestea se mentin, sau apar modificari, curburi. Rezoluția ecranului ar depasi asteptarile oricui imaginile, video-urile și, în general, orice conținut fiind reprezentat foarte detaliat.

Fisiere incarcate

Nici un fisier incarcat...

CD

Corina Dumitriu

Sunt foarte multumita de acest model de telefon. Am pus cartela de la munca si am dat hotspot pentru a putea lucra dintr-un loc fara internet. Nu am avut intreruperi, totul a mers cu o viteza potrivita cat sa pot lucra linistita. In afara de asta, muzica de pe Youtube, filmele online, consuma mult trafic, dar totul merge excelent. Se incarca repede si sunt incantata ca nu trebuie sa pierd timpul urmarind procesul. Iarasi, pagini ca VIVRE, ZARA, H&M care au produse salvate in cloud si muuulte pagini de produse online si foarte muuulte produse pe pagina au nevoie de o rapiditate a procesarii pentru a se incarca produsele intr un timp decent cat sa poti si vedea si achizitiona. Daca telefonul fie de la modul cum proceseaza, fie de la internet nu incarca produsele in timp util, exista mari riscuri sa nu se soldeze cu o vanzare. Recunosc ca nu prea ma joc jocuri video si aici las pe altii sa ofere mai multe detalii. Consider procesorul pe masura asteptarilor mele.

Fisiere incarcate

Nici un fisier incarcat...

CD

Corina Dumitriu

Cu o camera quad si un pret mult mai competitiv pe piata, acest model Xiaomi reuseste sa surprinda pe toata lumea. Nu voi intra in detalii foarte tehnice, in cifre de masurare a calitatii pozei, insa pot constata ca, pe timp de zi, pozele nu sunt atat de colorate, ba chiar putin "albicioase", ca si cand as fi aplicat un filtru deja. Ca si la alte modele de telefoane sunt si aici mai multe moduri de setare pentru configurare, pentru a realiza poze sub diferite formate: Portrait, Panoramic, Night si altele, 7 in total. Captura selfie a fost reusita, focalizand pe fata mult mai bine. In zone intunecate insa, pozele fara blitz sunt aproape de neinteles. Cu blitz sunt ceva mai luminate, insa nu pot vorbi despre un rezultat surprinzator. In zonele luminate, performanta este imbunatatita. Video urile se realizeaza foarte usor, fara intreruperi, avand posibilitatea sa zoom in si zoom out.

Fisiere incarcate

Nici un fisier incarcat...

302 Found

Found

The document has moved here.

302 Found

Found

The document has moved here.

302 Found

Found

The document has moved here.