×

Review-uri Xiaomi Redmi Note 10 5G

3 reviews

LV

Ladislau Vanya

În urma testării a unui Xiaomi Redmi Note 10 . Are o putere de procesare şi technologie modernă. Este transpus într-un CPU + GPU capabil să ruleze orice aplicație și joc în condiții decente. Are o cameră foto- video neaşteptat de bun. Nu e necesar neapărat să fim într-o zonă cu acoperire mare pentru ca funcțiile aduse de un smartphone ce printre altele dispune și de cea mai nouă tehnologie să fie bune. Telefonul supraîncâlzea cu încărcătorul din pachet.Întradevăr,simțeai și în mână că în partea spate are o temperatură ridicată.. Se comportă în jocuri precum alte smartphone-uri cu preț.Am jucat Left to survivor,Death Target 2 cu detaliile pe HD și High, iar fluența a fost la locul său, fără să se supraîncălzească sesiune de 60 minute ce a consumat doar 11% din energia stocată în acumulator. S-a comportat exemplar, de parcă nu aveam un smartphone cu doar 4GB RAM. Informații : Despre conectivitate 5G, Wi-Fi ac, dual-band, bluetooth 5.1, port infraroșu, NFC, localizare prin A-GPS, GLONASS, GALILEO și BDS. Per total ca concluzie am o părere bună. Telefon cu un preț decent, display cu rezoluție, hardware suficient de bună, conectivitate ridicată, cameră foto cu culori frumoase naturale deschise, autonomie bună. Recomand tuturor celor care vor ceva bun şi la preț acceptabil.(900-1000 ron) MediaTek Dimensity 700 5G, 4 GB RAM și 64 GB stocare de tip UFS 2.2 + slot combo dual-sim + slot pentru microSD) = elementele ce-l definesc hardware pe Redmi Note 10 5G.

Fisiere incarcate

Nici un fisier incarcat...

LV

Ladislau Vanya

Xiaomi Redmi Note 10 are o folie de protecție aplicată din fabrică peste display-ul de 6.5 inci. Camera frontală este integrată într-un decupaj sub formă de cerc, nimic ieșit din comun din acest punct de vedere. Raportul display / corp de 83.7% nu impresionează, la baza telefonului să zicem că pierde procente importante. Despre ecran va mai pot spune că el are o luminozitate maxima de 500 niți, ceea ce este o valoare decenta. Apoi, display-ul poseda tehnologie AdaptiveSync, care ajustează refresh-ul in functie de conținut (90Hz pentru scrolling/gaming, 60Hz pentru video streaming, 50Hz pentru imagine statica si 30Hz pentru video playback). Display LCD FHD+ 6.5 inci cu refresh de 90Hz Legat de afisaj, notific că el are format 20:9, 2400×1080 pixeli, 405PPI, perforație sus pe mijloc si rata contrast de 1500:1. Per total, pot spune ca display-ul este perfect decent. Închei prin că in segmentul de preț 800 – 1000 lei se găsesc telefoane 4G mid-range cu AMOLED Acestea sunt device-uri care aparțin de familia Redmi Note 10 Este vorba despre terminalele. Telefonul dispune de protecție durabilitate la ploaie ușoara si stropiri cu apa) Are culori calde vii, peisajele reproduce perfect. Deși la prima vedere după toate informațiile date rețeta telefonului este una reușita. În mare parte așa este, insa exista mici/mari chestii care împiedica acest model sa fie unul spre foarte atractiv este prețul prin care telefonul poate fi achiziționat de toată lumea.

Fisiere incarcate

Nici un fisier incarcat...

LV

Ladislau Vanya

Redmi Note 10 5G fiind un telefon cu preț sub 1000 lei, oferă pachetul clasic de dotări la capitolul camera și mă refer la clasicul senzor selfie de 8 MP, decupat în ecran, plus o cameră triplă stas în spate. E combinația de 48 MP + 2 MP + 2 MP văzută și la POCO M3 și la Realme 8 5G, Redmi Note 9T. În cazul de față avem o cameră principală de 48 MP, cu deschidere F/1.8, PDAF, iar prima cameră de 2 MP e pentru Macro, în vreme ce a doua e pentru Bokeh. Avem și bliț dual LED și filmare Full HD fără 4K. Interfața camerei include opțiuni precum Panorama, Short Video, Time Lapse, captură la rezoluție full de 48 MP, Slow Motion, Portrait, mod Night și modul Pro (Photo și Video). Are doar zoom digital ceea ce înseamnă că totul devine pixelat când vrei detalii. Focalizare bună la closeup de 12 MP. Dar în Macro-uri, de doar 2 megapixeli, necesită mai multe tentative. HDR-ul este decent, obține detalii in plus în zonele mai puțin iluminate. Selfie-urile au un fundal exagerat de luminos, de parcă s-a deschis Raiul în spate, dar detaliile sunt bune, focalizarea e OK. Am încercat mai multe distanțe de focalizare și rezultatele nu sunt chiar rele. La umbra am văzut și ridurile de expresie și extra detalii. Bokeh nu este tocmai perfect, dar în lumina perfectă poți scoate o poză de avatar totuși.

Fisiere incarcate

Nici un fisier incarcat...

302 Found

Found

The document has moved here.

302 Found

Found

The document has moved here.

302 Found

Found

The document has moved here.