Vara asta e de top

Vara asta e de top

Cumpără din magazinul online și poți
câștiga sute de vouchere.
Cumpără din magazinul online și poți
câștiga sute de vouchere.
Vezi reducerile pentru:
Vezi reducerile pentru:
Vezi toate telefoanele

În plus, punctele tale Thank You valorează de 3 ori mai mult, la activarea unui abonament pe 24 de luni

Toate abonamentele beneficiază de net 5G inclus.
Toate abonamentele beneficiază de net 5G inclus.
Termeni și condiții:

Campania „Vara asta e de top” se desfășoară în perioada 1 – 17 august , exclusiv pe orange.ro si poate fi prelungită.

Triplarea beneficiului adus de punctele Thank You se acordă doar la cumpărarea unui telefon nou împreună cu activarea și/sau prelungirea unui abonament pentru 24 de luni (inclusiv cele achiziționate cu plata în rate pe factura Orange).

Beneficiile acordate prin prezenta Campanie nu se cumulează cu beneficiile acordate prin alte oferte/Campanii. Oferta este valabila pentru clientii care aleg sa faca un act de achizitie sau de loializare pe 24 luni, exclusiv online. In cazul telefoanelor oferta nu se aplica la pret standard.

Se aplică criteriile de eligibilitate și este posibil ca unii clienți să nu fie eligibili pentru a beneficia de această ofertă dacă, dar fără a se limita la acestea, nu se află în perioada de reînnoire a contractului.

Comanda/comenzile plasate de client care nu pot fi onorate din motive obiective (e.g. erori tehnice punctuale ce pot apărea la plasarea unei comenzi etc.) vor fi anulate, fără drept la despăgubiri și fără altă formalitate, clientul fiind notificat prin SMS si/sau e-mail.

Folosirea unor metode care sunt create pentru a produce un avantaj nedrept altor potențial cumpărători dă dreptul Orange Romania de a retrage dreptul la achiziția de produse din prezenta campanie, fără drept de compensare și fără obligație de preaviz. Prin urmare, în cazul în care Orange Romania are indicii asupra faptului că un potențial cumpărător se angajează sau încearcă să se angajeze fraudulos, ilegal sau necinstit în campanie, inclusiv, dar fără a se limita la angajarea în orice activitate sau orice manipulare a acesteia, Orange Romania este îndreptățit să ia măsurile adecvate și va avea dreptul să anuleze comenzile plasate de potențialul cumpărător indiferent de rezultatul încercării.

Citește mai mult