×

Mobil

Portare la cele mai bune prețuri

Portare la cele mai bune prețuri

Alege super telefoane la prețuri uimitoare și cel mai rapid net nelimitat, la activarea unui nou abonament Smart, prin portarea abonamentului din altă rețea.

E timpul să dau "play"
în cea mai rapidă rețea

Vino în cel mai apropiat magazin Orange și află cum poți beneficia de ofertă.

Netflix
6 luni
cadou
roaming_icon 5g_icon

Abonamentul 5G

Smart 15
Internet
Nelimitat
 • 8.40 GB limita în roaming SEE
 • nelimitat minute și SMS naţionale și în roaming SEE
 • 600 minute internaţionale
Group 3

Netflix
6 luni cadou

Orange TV Go acces la 32 canale TV. Traficul în Orange TV Go și Movie Go se consumă din traficul inclus în Pachet.
Orange Cloud 25 GB spațiu de stocare.
Orange Antivirus cu licență, pentru Android, susținut de Bitdefender.

E timpul să dau "play"
în cea mai rapidă rețea

Vino în cel mai apropiat magazin Orange și află cum poți beneficia de ofertă.

Netflix
6 luni
cadou
roaming_icon 5g_icon

Abonamentul 5G

Smart Plus 25
Internet
Nelimitat
 • 14.00 GB limita în roaming SEE
 • nelimitat minute și SMS naţionale și în roaming SEE
 • 1000 minute internaţionale
Group 3

Netflix
6 luni cadou

Number Share1 GB și 100 de minute sau SMS în ţările: Turcia, Moldova, Elveţia, Thailanda, SUA, Australia, China, IsraelOrange TV Go acces la 32 canale TV. Traficul în Orange TV Go și Movie Go se consumă din traficul inclus în Pachet.
Orange Cloud 25 GB spațiu de stocare.
Orange Antivirus cu licență, pentru Android, susținut de Bitdefender.

Orange Love
fibră + TV + HBO inclus

Ai cel mai rapid internet prin fibră, TV prin cablu și servicii de voce.

Orange Family

Lucrurile bune se împart
cu cei dragi.

Servicii

Oferta Netflix 6 luni cadou este valabilă până la 15 iunie 2021. Poți beneficia de promoție până la data de 16 septembrie 2021. Oferta este valabilă timp de 6 luni pentru abonamentul Netflix Standard (HD) în valoare de 9,99 euro/lună. Pentru clienții Netflix existenți, promoția se va acorda în contul lor Netflix sub forma unui credit în valoare de 59,94 euro, din care va fi scăzută lunar contravaloarea abonamentului lor Netflix. Pentru clienții noi Netflix, după consumarea creditului alocat în cadrul promoției, abonamentul Netflix va fi taxat automat pe factura Orange.
Creditul alocat poate fi folosit și pentru alte abonamente Netflix, dar perioada de valabilitate a ofertei se va modifica. Prețurile abonamentelor Netflix pot fi modificate oricând. Abonamentul Netflix poate fi anulat în orice moment.Pentru acces rapid la conținutul Netflix, clientul are nevoie de un dispozitiv compatibil Netflix (fabricat și vândut separat) și o conexiune la internet. Oferta nu poate fi răscumpărată sau returnată în numerar, se supune legilor în vigoare și nu poate fi schimbată. cu abonamente cadou Netflix.

s

Vezi aici termenii și condițiile ofertei Netflix 6 luni cadou.

Întrebări frecvente

Oferta este disponibilă în perioada 30 martie-15 iunie 2021, cu posibilitate de prelungire.

Poți beneficia de această ofertă dacă, până la data de 15 iunie 2021, activezi sau prelungești pe 24 de luni un abonament de voce mobilă în valoare de minimum 15 euro sau dacă, până la data de 9 iunie 2021, activezi sau prelungești pe 24 de luni:

 • Un pachet Orange Love format dintr-un abonament de internet fix și un abonament de televiziune prin cablu
 • Un pachet format dintr-un abonament de internet fix și un abonament de voce mobilă
 • Un abonament de televiziune prin satelit World HD sau Family HD

Cum pot beneficia de oferta Netflix 6 luni cadou?

Pentru a beneficia de ofertă:

 • Trimite un SMS la numărul 3520 cu textul NETFLIX. Poți trimite acest mesaj de pe orice număr de voce sau date mobile activat pe codul de client pe care beneficiezi de oferta Orange Love cu Netflix 6 luni cadou sau de pe abonamentul de voce pe care beneficiezi de promoția Netflix 6 luni cadou. După ce ai trimis SMS-ul, vei primi ca răspuns un mesaj care conține detaliile de activare a ofertei. Dacă accesezi link-ul din mesajul primit, vei fi redirecționat către site-ul netflix.com. Aici va trebui să îți creezi un cont nou Netflix sau să introduci datele de autentificare ale unui cont Netflix existent.
 • Intră în My Orange și urmează pașii descriși pentru activare. Autentifică-te cu datele contului tău Orange pe care gestionezi codul de client care a beneficiat de promoția Netflix și asigură-te că ai drepturi de admin pe acel cont. Dacă ai drepturi de admin, după ce ai accesat bannerul Netflix din homepage-ul My Orange vei ajunge într-o pagină dedicată. Selectează abonamentul marcat cu simbolul “cadou”, apoi alege numărul de telefon pe care vrei să primești mesajul cu detaliile de activare a ofertei. Dacă activezi promoția pe abonamentul de voce eligibil, vei primi automat pe acesta mesajul cu pașii următori. Dacă accesezi link-ul din mesajul primit vei fi redirecționat către site-ul netflix.com. Aici va trebui să îți creezi un cont nou Netflix sau să introduci datele de autentificare ale unui cont Netflix existent.

Până la ce dată pot beneficia de promoția Netflix?
Poți beneficia de promoția Netflix 6 luni cadou până la data de 16 septembrie 2021.

Care este tipul de abonament Netflix de care pot beneficia în cadrul acestei promoții?
În cazul în care dorești să alegi un alt abonament Netflix decât cel Standard după ce ai beneficiat de promoție, creditul se va consuma mai încet dacă alegi abonamentul Netflix Basic sau mai repede dacă alegi abonamentul Netflix Premium. După consumarea creditului alocat, dacă aveai deja un cont Netflix pe care ai beneficiat de ofertă, vei reveni la modalitatea de plată anterioară promoției. În cazul în care ai beneficiat de ofertă pe un cont nou Netflix, vei fi tarifat pe factura Orange a abonamentului pe care ai activat oferta Netflix 6 luni cadou.

Ce abonamente Netflix sunt disponibile?
Poți găsi lista completă cu abonamentele Netflix disponibile aici: netflix.com/signup. Alege abonamentul care ți se potrivește. Poți schimba oricând abonamentul cu unul la un preț mai mic sau mai mare.

Cum voi fi tarifat pentru abonamentul Netflix după terminarea ofertei cu 6 luni cadou?
Dacă ești client nou Netflix, după consumarea creditului alocat în cadrul promoției, serviciul Netflix va fi taxat automat pe factura abonamentului tău Orange pe care ai beneficiat de promoție. Înainte de expirarea ofertei, vei primi un mesaj de notificare prin SMS, pe numărul tău Orange. Dacă ești client existent Netflix, promoția se va acorda în contul tău Netflix sub forma unui credit în valoare de 59,94 euro, din care va fi scăzută lunar contravaloarea abonamentului Netflix. După consumarea creditului alocat vei reveni la modalitatea de plată anterioară activării ofertei. Pentru detalii despre facturare, accesează Netflix.com/account și verifică secțiunea “Date de facturare”.

Dacă am deja un abonament activ Netflix pot beneficia de oferta Netflix 6 luni cadou?
Da, poți beneficia de promoție chiar dacă ai un abonament activ Netflix. În contul tău Netflix se va aloca un credit în valoare de 59.94€, din care va fi scăzută contravaloarea abonamentului tău Netflix.

Dacă am deja un abonament Netflix pe care îl plătesc cu cardul și beneficiez de promoția Netflix, se va modifica modalitatea de plată?
După consumarea creditului alocat prin această ofertă vei reveni la modalitatea de plată pe care o utilizai înainte de a beneficia de promoție.

Dacă anulez abonamentul Netflix în perioada în care beneficiez de această ofertă, ce se va întâmpla cu creditul alocat în contul meu, dar care nu a fost consumat?
Îți poți anula abonamentul Netflix oricând, dar abonamentul Netflix se va încheia doar după ce creditul oferit în cadrul acestei promoții a fost consumat în totalitate. Până atunci abonamentul Netflix se va reînnoi atâta timp cât în contul Netflix există credit disponibil pentru acoperirea contravalorii abonamentului lunar.
Poți anula abonamentul tău Netflix, dacă accesezi www. netflix.com/cancelplan.

Am uitat datele de autentificare pentru contul meu Netflix. Cum le pot recupera?
Dacă ai uitat parola, accesează site-ul netflix.com pentru resetarea parolei. Dacă ai uitat adresa de e-mail folosită la crearea contului Netflix sau consideri că ai folosit o adresă greșită, în cazul în care ți-ai creat un cont nou Netflix poți verifica ce adresă de e-mail ai folosit la crearea contului dacă urmezi pașii de mai jos:

 • Autentifică-te în My Orange. În pagina dedicată Netflix identifică abonamentul pe factura căruia urmează să fii facturat pentru serviciul Netflix și dă click pe […] și alege “Parolă uitată”.
 • Intră în aplicația My Orange și selectează promoția Netflix 6 luni cadou din secțiunea "Promoții active". Vei fi redirecționat în pagina dedicată Netflix, unde trebuie să identifici abonamentul pe factura căruia urmează să fii facturat pentru serviciul Netflix. Aici dă click pe […] și alege “Parolă uitată”.

Cum pot schimba tipul de abonament Netflix?
Pentru a schimba abonamentul Netflix de care beneficiezi accesează site-ul netflix.com/changeplan și alege tipul de abonament care se potrivește nevoilor tale.

Poți să portezi numărul de abonament cu o singură vizită în magazinele Orange.

Documentele necesare:

 • Carte de identitate/ buletin de identitate/ carte de identitate provizorie în original.
 • Cea mai recentă factură de la operatorul actual, dar nu mai veche de 30 de zile.
 • În anumite situații, Orange îsi rezervă dreptul de a solicita documente suplimentare, cum ar fi o factură de utilități.

Completezi cererea de portare pe loc și primești o nouă cartelă SIM, pe care se va porta numărul tău în 3 zile lucrătoare din momentul depunerii cererii.

Toate detaliile legate de portarea unui abonament la Orange se găsesc aici

Toate detaliile legate de portarea la cartelă PrePay se găsesc aici

sus