×

100 GB bonus din My Orange

Campania se desfăşoară în perioada 01 septembrie 2020 – 31 ianuarie 2021.
Bonusul poate fi activat pe numerele active de voce mobilă.
Clienţii PrePay şi abonaţii Orange persoane fizice pot solicita activarea bonusului.
Bonusul e valabil 30 de zile si se poate activa o singură dată pe lună.
Activează bonusul

Întrebări frecvente

Bonusul poate fi activat de către clientii PrePay si de către abonatii Orange persoane fizice, de pe numerele active de voce mobilă. Bonusul poate fi activat prin accesarea paginii www.orange.ro/myaccount/reshape/faci-ce-faci-si-tot-castigi din My Orange, în perioada 01 septembrie 2020 – 31 ianuarie 2021.
Utilizatorii de cartela PrePay si abonatii Orange persoane fizice pot alege numerele active de voce mobila pe care vor să activeze bonusul de 100 GB din contul My Orange. Astfel, bonusul va fi activat pe fiecare număr de telefon solicitat.

Bonusul se poate activa o singură data pe luna pe un număr activ de voce pentru utilizatorii de cartele PrePay si abonaţii Orange persoane fizice.

Este valabil timp de 30 zile pentru clienţii ce deţin un abonament Orange sau pentru clienţii SIM PrePay (poate fi consumat doar impreună cu o opţiune activă de minim 5 € credit).

Dacă abonamentul sau opţiunea Orange PrePay include trafic naţional cât şi roaming în SEE, bonusul se consumă şi în roaming în SEE, conform limitei de consum.

Bonusul nu e compatibil cu abonamentele de voce care beneficiază deja de internet nelimitat inclus.

sus