Rămâi conectat
la tot ce contează

Suntem alături de tine în această perioadă și te ajutăm cu recomandări și informații utile.
Buy Back

Aici găsești toate informațiile de care ai putea avea nevoie despre serviciile Orange și recomandări pentru perioada următoare, pentru ca vrem să le ai rapid la îndemână. Și nu uita, este important să stai cât mai mult acasă pentru a te proteja pe tine și pe cei dragi.

Zilele acestea, câteva măsuri preventive sunt binevenite. Evită locurile aglomerate și alege varianta interacțiunii online pentru rezolvarea solicitările tale, fie că ai nevoie de informații, fie că este vorba de gestionarea contului tău, plăți sau reîncărcări. Online totul este disponibil 24/7. Iată cum poți lua legatura cu noi:

My Orange

Folosește aplicația My Orange pentru a plăti factura online sau pentru a reîncărca o cartelă PrePay.

Intră în cont

Orange Money

Cu Orange Money, poți plăti cu cardul sau direct cu telefonul sau smartwatch-ul, poți face transferuri valutare în conturi bancare oriunde în lume, cu 0 comision de tranfer și la un curs de schimb avantajos.

Află detalii

Magazinul online Orange

La Orange, credem că diferența o putem face fiecare dintre noi. Hai să ne menținem sănătoși pentru noi și cei din jur. Evită locurile aglomerate și rămâi în siguranță. Amână vizitele care nu sunt urgente în Orange shop și folosește magazinul online cu acces 24/7. În plus, punctele tale Thank You valorează de 3 ori mai mult, doar în magazinul online.

 • Plătești cu cardul - e mai sigur decât să folosești numerar în această perioadă
 • Ai transport gratuit la orice comandă
 • Ai retur gratuit în 30 de zile
 • Activitatea de curierat se desfășoară normal, fără limitări în nicio zonă geografică. Angajații companiei de transport care interacționează cu publicul sunt informați despre măsurile de protecție și vor folosi măști de protecție și mănuși, acolo unde situația o impune.
 • Poți achita în 24 de rate pe factura Orange, dacă ești abonat și dacă această variantă de plată este disponibilă pentru produsul ales. Sau poți plăti în rate prin cardurile de credit ale partenerilor noștri.

Vezi aici ofertele speciale

Business

Dacă totuși ai nevoie să vii în Orange shop,
magazinele noastre vor funcționa după un alt program în această perioadă, pe care îl poți verifica aici

Îți recomandăm să ții cont de următoarele:

 • Păstrează distanța de 1 m în interacțiunile cu ceilalti
 • Respectă măsurile de igienă recomandate de autorități
Business

Suntem aici pentru business-ul tău

 • Serviciul de relații cu clienții 300 rămâne disponibil conform programului obișnuit și poate fi accesat prin telefon, e-mail sau web
 • Reprezentanții dedicați contului îți stau la dispoziție dacă ai nevoie de asistență pentru soluțiile de colaborare și lucru în echipă din portofoliul Orange
 • Modificările rapide pe cont și informațiile cu privire la cartelele SIM incluse în flotă, consum sau facturi sunt accesibile în continuare în contul online sau prin apel la Serviciul Clienți 300
 • Suntem pregătiți să găsim împreună soluția potrivită pentru gestionarea optimă a resurselor companiei tale, indiferent de provocări

Părerea ta este importantă pentru noi, lasă-ne feedbackul tău

Feedback

sus