×

Rămâi conectat
la tot ce contează

Suntem alături de tine în această perioadă și te ajutăm cu recomandări și informații utile.
Buy Back

Aici găsești toate informațiile de care ai putea avea nevoie despre serviciile Orange și recomandări pentru perioada următoare, pentru că vrem să le ai rapid la îndemână.

Zilele acestea, câteva măsuri preventive sunt binevenite. Evită locurile aglomerate și alege varianta interacțiunii online pentru rezolvarea solicitările tale, fie că ai nevoie de informații, fie că este vorba de gestionarea contului tău, plăți sau reîncărcări. Online totul este disponibil 24/7. Iată cum poți lua legatura cu noi:

My Orange

Folosește aplicația My Orange pentru a plăti factura online sau pentru a reîncărca o cartelă PrePay.

Intră în cont

Orange Money

Cu Orange Money, poți plăti cu cardul sau direct cu telefonul sau smartwatch-ul, poți face transferuri valutare în conturi bancare oriunde în lume, cu 0 comision de transfer și la un curs de schimb avantajos.

Află detalii

Orange-Phone_AND-SQR_19371 Created with Sketch.
Orange Phone

Accesezi rapid numerele de urgență și numărul de telefon gratuit, pus la dispoziție de autorități, pentru a afla informații despre Coronavirus când ai nevoie

Află detalii

Magazinul online
Orange

Transport gratuit

La Orange, credem că diferența o putem face fiecare dintre noi. Hai să ne menținem sănătoși pentru noi și cei din jur. Evită locurile aglomerate și rămâi în siguranță. Amână vizitele care nu sunt urgente în Orange shop și folosește magazinul online cu acces 24/7. În plus, punctele tale Thank You valorează mai mult, doar în magazinul online.

Vezi aici ofertele speciale

  • Plătești cu cardul - e mai sigur decât să folosești numerar în această perioadă
  • Ai transport gratuit la orice comandă
  • Ai retur gratuit în 30 de zile
  • Activitatea de curierat se desfășoară normal, fără limitări în nicio zonă geografică. Angajații companiei de transport care interacționează cu publicul sunt informați despre măsurile de protecție și vor folosi măști de protecție și mănuși, acolo unde situația o impune.
  • Poți achita în 24 de rate pe factura Orange, dacă ești abonat și dacă această variantă de plată este disponibilă pentru produsul ales. Sau poți plăti în rate prin cardurile de credit ale partenerilor noștri.

Dacă totuși ai nevoie să vii în Orange shop,
magazinele noastre vor funcționa după un alt program în această perioadă.
Vezi program

Îți recomandăm să ții cont de următoarele:

Păstrează distanța de 1 m
în interacțiunile cu ceilalți

Respectă măsurile de igienă
recomandate de autorități

Business

Digitaliada

Digitaliada, prin Platforma de Învățare și Testare online, oferă instrumentele prin care profesorii pot continua procesul educațional și pot ține legătura cu elevii și părinții. În plus, pe platforma națională Digitaliada, poți folosi peste 2.000 de resurse educaționale gratuite, create pentru dezvoltarea și evaluarea competențelor elevilor pentru învățământul gimnazial și primar.

Clienții Orange pot accesa gratuit, fără consum de trafic, resursele din platforma Digitaliada și secțiunea Învățare și testare online, pe toată perioada stării de urgență.

Business

SuperCoders, ateliere online de programare pentru copii

Creativitatea celor mici este nemărginită, iar mediul online este locul potrivit pentru a le oferi întreaga libertate.

Îi provocăm așadar pe copii să construiască propria animație în cadrul unei ediții speciale în online a programului SuperCoders.

Business

Suntem aici pentru business-ul tău

Suntem pregătiți să găsim împreună soluția potrivită pentru gestionarea optimă a resurselor companiei tale.

Află mai mult