Bancuri

Veioza

Bula era in sufragerie. - Mamiiii, arde veioza! - Dragul meu, nu se pune asa. Se spune "veioza lumineaza". Peste cateva minute: - Mamiii, lumineaza perdelele!

Dragoste

Culmea pasiunii pentru nicotina: Sa fii indragostit lulea.

Crocodil la medic

Un ingrijitor de Zoo se uita foarte atent in gura crocodilului. Un vizitator il vede: - Ce are? - Inca nu stiu, ca medicul inca nu a iesit de acolo, desi a trecut vreo juma' de ora...

Schimbarea

Discuta doua blonde. - Asculta tu, barbatii se pot schimba? - Desigur. Cu altii!

Vreme de recesiune

Recesiune este atunci cand vinul si femeile trebuie inlocuite cu apa si nevasta.

Flotari

Soldatul Papurica face flotari in dormitor, domn' caporal. - Cheama-l la mine. Sa aduca si flotarile!

Caricaturi

Evenimente

Fara gaze e mai bine
Anunt inchidere gaze
Antrenor nou
Jandarmi la Caracal
Gafe de ministru
Ma tot supara

De situatie

Problema de logica
Problema de logica: Ion castiga 2000 lei pe luna. Sotia lui Ion cheltuie 4000 lei pe luna. Intrebare: Stie Ion de existenta lui Vasile?
Folosire intensa
De dimineata cand m-am dus la sala am observat ca au adus un aparat nou. L-am folosit vreo ora, dupa care mi s-a facut rau. E tare, oricum. Are chips-uri, sucuri, ciocolata!
Fara emotii
Aveam emotii, dar cred ca sotul meu va fi de acord cu divortul. Cand mi-am postat intentia pe Facebook, a fost primul care mi-a dat Like.
Vreau sa fiu
Fiule, ce vrei sa devii in viata? - Medic. - Super, la fel ca mine. - Tu esti taximetrist, tata! - Da, dar si eu am vrut sa ma fac medic!
Lista luuunga
Mi-am facut o lista (lunga) cu ce vreau sa primesc de Craciun. Abia astept sa i-o arat sotului meu, ca prea e vesel in ultimul timp!
La serviciu
Mi-am deschis un restaurant cu tema muncitoreasca. Se numeste "La serviciu". Asa, barbatii nu vor mai fi nevoiti sa isi minta nevestele in legatura cu locul in care se afla!!