Bancuri

Fara frane

Politistul: - De ce mergeti cu o asemenea viteza? - Am franele defecte si vreau sa ajung acasa inainte de a face un accident!

Interdictie

Un vanator pleaca la vanatoare cu masina. La intrare in zona de vanatoare, il opreste un agent de circulatie si il intreaba: - N-ati vazut semnul de interdictie? - Ba l-am vazut, dar nu v-am vazut pe dumneavoastra.

In perfuzie

Un whisky cu gheata, te rog! Dar sunteti la spital! Bine, atunci baga-l in perfuzie!

Frumusete

I: Care este cea mai frumoasa cladire vara? R: Scoala!

Intrebare

Un tip intra intr-un bar cu un pistol. - Cine a facut sex cu nevasta mea? urla tipul. Din spate se aude o voce: - Ba, vezi ca nu ai destule gloante!

Greseala

"A gresi este omeneste" zise ariciul infierbantat, dandu-se jos de pe peria neagra de sarma.

Caricaturi

Evenimente

Pisa
Vaz si auz
Adresant
Alta brosa
Vicepresedinte
Imi placi

De situatie

Viata lunga
Draga mea, stii cat traiesc boii? - Nu stiu. Dar de ce, iubitule, te simti rau?
Fara limite
Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta. Inteligenta are limitele ei. Prostia, nu!
In portbagaj
Buna ziua! Sunt agentul Ionescu de la Politia Rutiera. Va rog sa-mi spuneti ce aveti in portbagaj! - O jumatate de miel. - Si cealalta jumatate unde e??
Teama
Domnu' doctor, ma tem. Pe varul meu l-au tratat de ficat si a murit de inima! - Nu-ti fie teama! Eu daca te tratez de ficat, de ficat mori!
Sampanie
Stau de vorba doua tipe: - I-am spus ca nu mai stau cu el si ca vreau sa divortez! Iar apoi am iesit afara ca sa ma linistesc. - Si el, ce-a spus? - Pai, dupa cateva minute, am auzit o bubuitura. - Vai, Dumnezeule, doar nu s-a impuscat??!! - Nu! Mizerabilul a deschis o sampanie.
Frica
Vecine, cand te insori si tu? - Nu pot vecine. Mi-e gandul numai la nevasta-ta. - Te-ai indragostit de ea? - Nuuu! Mi-e frica sa nu nimeresc una ca ea!