Bancuri

Foto

La o intalnire cu o blonda seducatoare: Ea: - Cu ce te ocupi? Eu: - Sunts pecialist in fotosinteza. Ea: - Oau, ce tare! Si ce camera foto folosesti?

Sedinta

Tata, maine la scoala o sa fie sedinta cu parintii, dar intr-un cerc mai restrans. - Cum asa, Bula? - O sa fii doar tu si profesorul.

Tren

Pasagera, pe peron, ii arata biletul controlorului: Asta este trenul meu? Controlorul: Nu doamna, e al CFR-ului. Ea: Hai dom-le, nu incercati sa fiti amuzant, va intrebam daca pot sa iau trenul asta pana la Arad. Controlorul: Nu doamna, ma tem ca este prea greu.

Motan

Un tip dorea sa scape de motanul sau si il ducea cat mai departe de casa, dar motanul se intorcea de fiecare data inapoi. Si asa de cateva ori. In sfarsit, tipul a dus motanul foarte departe alegand un drum cu cotituri, dorind sa-l incurce. Ca rezultat, la intoarcere se rataci. O suna pe sotie: Motanul a venit? - Da! - Cheama-l, te rog, la telefon.

Alimentara

I: De ce in Romania comunista alimentarele erau la o distanta de 5 km una de alta? R: Sa nu se incurce cozile.

In trafic

Un taximetrist este oprit in trafic de un politist: - De ce conduceti taxi-ul daca nu aveti atestat? - Un coleg de-al dumneavoastra mi-a spus! - Cum sa va spuna asa ceva? - Pai da! Mi-a zis ca daca beau, sa merg cu taxi-ul.

Caricaturi

Evenimente

Masca
Gratar
Iubitul
Specialisti
Scriitori
Scoala

De situatie

Superb
Doamna, aratati superb in aceasta toaleta! - Nesimtitule, inchide usa!
Gluma
Intrebare: Cum faci o blonda sa rada sambata? Raspuns: Ii spui o gluma miercuri.
Vis
Sotia: In copilarie visam sa ma fure un print frumos. Acum, am senzatia ca sotul meu tanjeste sa fiu furata de un print frumos!
Diferente
Diferente: barbatul proaspat casatorit are un bilet in mana pe care scrie: "Dragul meu, te iubesc, tu esti comoara vietii mele". Barbatul casatorit de 10 ani are un bilet pe care scrie "Ceapa, zahar, paine".
Carnetul
Invatatorul scrie in carnetul de elev: "Liliana vorbeste prea mult". Tatal, semnand de luare la cunostinta, adauga: "Daca i-ati cunoaste mama!"
Dragoste
Fata: M-am indragostit de vecinul nostru, asa ca am decis sa fug cu el. Tatal: Foarte bine, ne salvezi, asa nu vom mai avea de investit bani in tine! Fata: Tata, eu citeam scrisoarea lasata de mama!