×

Bancuri

Friptura

Proaspata sotie a unui vanator aduce musafirilor o apetisanta friptura de fazan. - Vai draga ce frumos arata. Cu ce l-ai umplut? - Cum sa il umplu??? Ca doar nu era gol!

Sute

I: Cat fac 109+109? R: Doua sute nou noute.

Bere versus apa

Dumneata cate sticle de bere bei pe zi? intreaba doctorul. - Opt pana la zece sticle. - Colosal! Eu nici apa nu as putea sa beau atata! - Pai, apa nici eu n-as putea sa beau.

Calcul

Doi betivi la intrarea in berarie: - Auzi, cate luam, doua sau trei? - Doua ma, ca ieri am luat trei si ne-au ramas. Intra ei in berarie si comanda: - Patruzeci de beri si doua bomboane, va rugam!

Recuperare

Ea: Voi, barbatii, n-ati opri nici in ruptul capului sa intrebati care e drumul. Mai bine faceti doua ore pe drum in plus! El: Daaaaaa, dar recuperam la parcarea cu spatele.

Nesiguranta

Culmea nesigurantei: Sa stingi lampa si sa aprinzi un chibrit ca sa vezi daca s-a stins.

Caricaturi

De situatie

Plictiseala
Eu si sotia ne plictiseam in viata amoroasa, asa ca am zis sa ne jucam de-a doctorul si pacienta. Ea m-a rugat sa dureze macar o ora, asa ca am lasat-o sa stea in sala de asteptare 55 de minute.
Soacra
Sotia: - Mi-a zis mie mama ca nu ar trebui sa ma casatoresc cu tine! Sotul: - Da, a fost singura data cand soacra-mea mi-a dorit binele.
Cu calm
O sotie buna nu striga niciodata la sotul ei. Ea da ordinele calm, scurt, clar si cuprinzator!
Grija
De ce toti politistii cand te opresc in trafic intreaba daca ai baut? Si nimeni nu are grija sa te intrebe daca ai mancat??
Glume
Cum iti faci sotia sa moara de ras? Te duci spre ea cu pasi fermi, o privesti fix in ochi si ii spui: - In casa asta eu sunt seful!
Asemanare
Nevasta mea este ca politia rutiera. Iti ia banii, iti strica ziua si te mai scoate si vinovat!