Bancuri

Condamnat

Inculpat, esti condamnat la 12 ani de inchisoare. Vrei sa mai adaugi ceva? - Nu domnule, eu as vrea sa mai scad!

Insomnii

Nu mai pot dormi deloc, am nevoie de 10.000 euro si nu stiu de unde sa ii iau. - Vino la mine! - Ma imprumuti tu? - Nuuu, dar am un somnifer excelent!!

Cine este Alarma

Ea, catre El: Pana nu imi spui cine este Alarma si de ce te suna in fiecare dimineata la ora 6:45, nu mai vorbesc cu tine!!

Noutati

Ce mai e nou, Vasile? - Sunt suparat, nevasta-mea ma insala. - Bai, eu te-am intrebat ce mai e nou!

Productivitate

Vine Ion la Gheorghe si il intreaba: - Cum poate vaca ta sa dea cate cinci galeti de lapte pe zi? Gheorghe: - E simplu. Totul tine de amabilitate. Ma apropii de ea si o intreb: "Ce avem astazi, lapte sau carne?"

Rochie scumpa

Se intalnesc doua femei. - Ai o rochie frumoasa! De unde ai cumparat-o? - De la cel mai scump magazin. Este penultimul racnet! - De ce penultimul?! - Pai, ultimul va fi al sotului meu, cand va vedea cat a costat!

Caricaturi

Evenimente

Totul online
Vand afara
Unde sa bem
Urare
Mai bine cu masca
Ma protejez

De situatie

Fericire
Stateam in pat cu sotia mea zilele trecute. I-am soptit: - Am sa te fac cea mai fericita femeie din lume. Ea mi-a soptit: - Am sa iti duc dorul!
La volan
Un client intr-un taxi il bate usor pe umar pe sofer. Acesta incepe sa urle, pierde controlul masinii si se opreste la cativa centimetri de un magazin. Soferul: M-ai speriat ingrozitor! Clientul: Nu mi-am putut imagina ca o bataie pe umar te-ar putea speria in halul asta. Soferul: Stii, e prima mea zi ca sofer pe taxi. Timp de 25 de ani am fost sofer pe un dric.
Un barbat in lacrimi
Iubitul meu este cel mai romantic barbat! - De ce? - A inceput sa planga cand a vazut inimioara pe care am desenat-o pe capota noii sale masini!
Casatorie
Un tanar indragostit: - Domnule, imi doresc sa ma casatoresc cu fiica dumneavoastra. - Cu sotia mea ai vorbit? - Da, dar o prefer totusi pe fiica d-voastra!
Pe sine
Un mecanic de locomotiva de la CFR ii spune colegului: Mai, ia treci tu in spate si urca sina in locomotiva, sa avem pe unde sa ne intoarcem, ca mi-e ca iar o fura astia!
Adevarul
Sa-ti fie rusine Mitica, zice nevasta. Iar ai venit beat acasa! - Ca sa respectam adevarul, nu eu am venit, m-au adus vecinii.