×

Camere digitale

Amazon Prime Video va incepe sa afiseze reclame, iar utilizatorii vor trebui sa plateasca pentru a...

Amazon Prime Video va incepe sa afiseze reclame, iar utilizatorii vor trebui sa plateasca pentru a scapa de ele

27.12.2023, 18:01 By thumbs

Aplicatia Orange Sport este gratuita si poate fi descarcata din Google Play si App Store

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Serviciul de streaming Amazon Prime Video va incepe sa afiseze reclame, iar utilizatorii vor trebui sa suporte costuri suplimentare pentru a scapa de ele.

La inceputul acestui an, Amazon a anuntat ca intentioneaza sa incorporeze reclame in filme si emisiuni TV transmise pe serviciul sau de streaming online, Prime Video, iar acum compania a dezvaluit data la care aceasta decizie va intra in vigoare.

Astfel, incepand cu 29 ianuarie 2023, utilizatorii vor vedea reclame in timpul serialelor sau filmelor pe care le urmaresc pe Prime Video, relateaza The Verge.

"Acest lucru ne va permite sa continuam sa investim in continut convingator si sa continuam sa crestem aceasta investitie pe o perioada lunga de timp", a spus compania intr-un e-mail trimis catre clienti despre aceasta trecere la "reclame limitate".

Pentru a scapa de reclame, utilizatorii Amazon Prime Video vor trebui sa plateasca

Clientii au optiunea de a plati inca 2,99 de dolari pe luna pentru a evita in continuare reclamele. Amazon Prime costa in prezent 14,99 dolari pe luna sau 139 de dolari anual. De asemenea, doritorii pot opta doar pentru Prime Video, pentru taxa de 8,99 de dolari pe luna. Noua taxa pentru streaming fara reclame ar aduce Prime la putin sub 18 dolari si ar impinge Prime Video individual la putin sub 12 dolari pe luna.

Decizia aceasta vine intr-o perioada in care serviciile de streaming concurente continua sa creasca tarifele de abonament si sa transmita reclame clientilor cu cele mai ieftine planuri lunare. Disney Plus, HBO Max sau Netflix includ toate reclame la nivelurile lor cele mai accesibile. Costul lunar al Amazon Prime nu se schimba, dar daca doriti sa pastrati aceeasi experienta pe care o aveti astazi, incepand cu 29 ianuarie veti ajunge sa platiti mai mult.

Articolul Amazon Prime Video va incepe sa afiseze reclame, iar utilizatorii vor trebui sa plateasca pentru a scapa de ele apare prima data in Go4IT.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare