×

Camere digitale

Max va inlocui HBO Max. Cand se lanseaza in Romania, ce continut si tipuri de abonament va oferi

Max va inlocui HBO Max. Cand se lanseaza in Romania, ce continut si tipuri de abonament va oferi

21.03.2024, 23:52 By thumbs

Aplicatia Orange Sport este gratuita si poate fi descarcata din Google Play si App Store

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Dupa ce aceasta modificare fusese deja efectuata in alte regiuni, Warner Bros. Discovery a anuntat ca Max, serviciul companiei de streaming, va fi lansat in primele tari europene, inclusiv in Romania, pe 21 mai 2024. Max va aduce intr-un singur loc titlurile de neratat de pe HBO Max, emisiunile de divertisment reality din portofoliul de branduri Discovery si competitiile premium Eurosport, pentru a crea o experienta de vizionare completa pentru intreaga familie.

Astfel, incepand cu 21 mai, Max va fi disponibil in tarile nordice, in peninsula iberica si in Europa Centrala si de Est, in Romania, Ungaria, Cehia, Slovacia, Bulgaria, Croatia, Slovenia, Serbia, Muntenegru, Bosnia si Hertegovina si Macedonia de Nord. Apoi, Max va fi lansat si in Polonia si Tarile de Jos, precum si in Franta si Belgia. Cu aceste lansari, Max va fi disponibil in 25 de tari din Europa si in 65 de tari si teritorii din intreaga lume, dupa ce a fost lansat in Statele Unite in mai 2023 si in America Latina si in Caraibe la inceputul acestui an.

Continut dublu fata de ce este disponibil in prezent pe HBO Max

Max promite "o noua experienta de streaming in Europa", cu o cantitate de continut mai mult decat dubla fata de cea disponibila in prezent pe HBO Max. Spre exemplu, unul dintre cele mai asteptate seriale, "House of the Dragon", va primi cel de-al doilea sezon incepand cu 17 iunie pe Max.

De asemenea, in aceasta vara, Max va fi singurul serviciu de streaming pe care Jocurile Olimpice 2024 de la Paris se vor putea urmari integral in Romania si in toate cele 25 de tari in care Max va fi disponibil. Fiecare moment live al Jocurilor Olimpice va fi inclus in toate optiunile de abonament, astfel incat fiecare abonat Max va avea acces complet la cea mai mare competitie sportiva din lume.

Max promite sa se diferentieze de alte platforme de streaming prin combinatia unica de continut: o colectie diversa din toate genurile si formatele, de la vasta familie de brand-uri Warner Bros. Discovery: filme Warner Bros. precum "Barbie", "Aquaman and the Lost Kingdom" si "Wonka" sau seriale originale HBO precum "The Last of Us", "The White Lotus", "Euphoria", "True Detective: Night Country", "The Regime", "The Sympathizer", "The Jinx Part Two" si o noua comedie - "The Franchise".

O noua lista de seriale Max Originals, care are la baza personaje populare ale Warner Bros., va ajunge pe Max, inclusiv "The Penguin" (DC), "Welcome to Derry" (dupa romanul "IT" al lui Stephen King), "Eastern Gate" (un thriller polonez cu spioni) si multe altele. Max va aduce, de asemenea, filme din biblioteca extinsa a Warner Bros., inclusiv franciza "Harry Potter", "The Matrix", "The Dark Knight" si "The Lord of the Rings", precum si emisiuni care au o baza mare de fani, precum "90 Day Fiance", "Gold Rush" si "Fixer Upper" din portofoliul Discovery.

Mai mult, extraoptiunea Sport le va oferi fanilor o acoperire extinsa a principalelor sporturi internationale si europene, inclusiv turnee Grand Slam de tenis - printre care Australian Open, Roland-Garros si US Open -, cele trei Mari Tururi ale ciclismului - Giro d'Italia, La Vuelta a Espana si Tour de France -, precum si Tour de France Femmes, cursa 24 Hours of Le Mans, dar si fiecare campionat mondial de sporturi de iarna.

Noile abonamente Max

Max va oferi o gama de abonamente diverse, plus Extraoptiunea Sport, care poate fi adaugata la orice abonament de baza. Informatii si detalii despre preturile abonamentelor Max vor fi anuntate in saptamanile urmatoare si vor varia de la tara la tara.

Abonamentul Basic cu publicitate:

Acest abonament le va permite utilizatorilor sa se bucure de Max la un pret mai mic si va include publicitate.
Va fi disponibil initial in noua tari europene, inainte de a fi extins si in altele. Primele tari in care abonamentul Basic cu publicitate va fi disponibil sunt Norvegia, Suedia, Danemarca, Finlanda, Tarile de Jos, Romania, Polonia, Franta si Belgia.
Abonatii vor putea sa urmareasca titlurile Max pe 2 dispozitive simultan.
Continutul va fi disponibil in rezolutie Full HD.

Abonamentul Standard:

Abonatii vor putea urmari continutul Max pe 2 dispozitive simultan.
Continutul va fi disponibil in rezolutie Full HD.
Acest abonament va permite pana la 30 download-uri pentru vizionarea offline.

Abonamentul Premium:

Ofera cea mai buna experienta de consum.
Utilizatorii pot reda continut pe 4 dispozitive simultan.
Rezolutie Full HD sau 4K, cu sunet Dolby Atmos (in functie de disponibilitate).
Acest abonament va permite pana la 100 de download-uri pentru vizionare offline (cu anumite limitari).

Extraoptiunea Sport:

Extraoptiunea Sport va oferi o acoperire a evenimentelor sportive de top, inclusiv turneele Grand Slam de tenis, Marile Tururi de ciclism, cursa 24 Hours of Le Mans, transmisiunile de pe Eurosport 1 si Eurosport 2 in direct si multe altele.
Abonatii trebuie sa verifice programul local pentru disponibilitatea drepturilor sportive in tarile lor.
Extraoptiunea Sport va fi disponibila daca este adaugata la orice abonament de baza.
Utilizatorii pot difuza continut sportiv pe 2 dispozitive simultan (din fluxurile disponibile in abonamentul lor de baza).

Cei care au deja un abonament la HBO Max vor putea sa descopere noua experienta pe Max foarte usor, pentru ca isi vor pastra profilurile actuale, precum si istoricul de vizionare. In unele cazuri, in functie de dispozitiv sau de sistemul de operare, aplicatia HBO Max va fi actualizata automat la noua aplicatie Max.

In alte instante, atunci cand abonatii vor deschide aplicatia HBO Max, vor primi un mesaj sa descarce noua aplicatie Max, permitandu-le sa inceapa sa exploreze noua platforma cu doar cateva click-uri. Nu in ultimul rand, abonatii aplicatiei Eurosport vor fi primi toate informatiile necesare in timp util despre optiunile de trecere la abonamentul Max.

Sursa: Warner Bros. Discovery

Articolul Max va inlocui HBO Max. Cand se lanseaza in Romania, ce continut si tipuri de abonament va oferi apare prima data in Go4IT.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare