×

Telefoane

Motorola: toate smartphone-urile companiei vor fi dotate cu Gorilla Glass

Motorola: toate smartphone-urile companiei vor fi dotate cu Gorilla Glass

04.03.2024, 12:58 By thumbs

Aplicatia Orange Sport este gratuita si poate fi descarcata din Google Play si App Store

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Motorola ramane una dintre cele mai populare optiuni de telefoane mobile inteligente pentru utilizatorii din Romania, brandul detinut de Lenovo clasandu-se, din nou, in topul preferintelor romanilor in studiul realizat de agentia Canalys. Un argument solid in favoarea alegerii unui model Motorola in detrimentul celor oferite de concurenta este raportul dintre pret si dotarile acestor dispozitive, de cele mai multe ori absolut suficiente pentru utilizatorii de rand.

Nu este de mirare ca intr-o tara precum Romania, cu o putere de cumparare per locuitor aflata la jumatatea mediei europene, brand-urile de telefoane precum Samsung, Xiaomi sau Motorola sunt foarte populare: acestea ofera, pe langa modelele flagship, si telefoane cu specificatii decente, dar la preturi mult mai accesibile. Indiferent de profilul utilizatorului, ar trebui ca in ofertele acestor producatori sa gasesti cate ceva "pentru fiecare buzunar".

Iar pretul cat mai accesibil este, in mod logic, invers proportional cu nivelul de dotari al respectivului telefon. Cu alte cuvinte, esti constient ca un dispozitiv ieftin nu va beneficia de un procesor foarte performant, de camere cu senzori moderni si stabilizare optica, de stocare rapida si/sau generoasa, de certificari pentru rezistenta la apa si praf sau de constructie din metal si sticla.

Corning Gorilla Glass pe toate modelele

Ei bine, pornind din acest an, cei de la Motorola nu mai sunt dispusi sa faca atat de multe compromisuri cand vine vorba de gama mai accesibila de telefoane a companiei. Cel putin in privinta protectiei cu care vor fi echipate viitoarele terminale realizate sub acest brand. Mai exact, Motorola a confirmat ca produsele mobile din intregul sau portofoliu 2024 vor fi dotate cu sticla de tip Corning Gorilla Glass, incepand cu a doua jumatate a acestui an.

Gorilla Glass este unul dintre cei mai populari termeni din industrie, reprezentand sticla tratata in diferite feluri pentru a-i conferi o rezistenta sporita impotriva zgarieturilor sau a loviturilor puternice (precum cele suferite la caderi, spre exemplu). Dezvoltata de Corning Incorporated, aceasta tehnologie a contribuit, de peste 15 ani, la transformarea modului in care oamenii interactioneaza cu smartphone-urile lor.

Multe dintre modelele de smartphone-uri Motorola (si nu numai) sunt deja echipate cu Gorilla Glass, iar vestea ca toata oferta companiei va include astfel de dotari nu poate decat sa bucure utilizatorii: indiferent de nivelul de pret, aceste telefoane vor beneficia de ecrane mai calitative si rezistente.

Aceasta decizie se bazeaza, de asemenea, pe colaborarea stransa dintre Lenovo si Corning in categoriile de laptop-uri si tablete, anumite produse din oferta producatorului chinez oferind deja protectie Gorilla Glass.

Utilizatorii din ziua de azi continua sa ceara fiabilitate si durabilitate fara a face compromisuri in ceea ce priveste design-ul elegant si modern. Prin utilizarea sticlei Corning Gorilla Glass in toata gama de modele Motorola, ne propunem sa fim lideri in industrie, asigurandu-ne ca fiecare utilizator are acces la durabilitatea si linistea pe care o ofera aceasta tehnologie de ultima generatie.

- Ruben Castano, Head of Customer Experience la Motorola


Sursa: Motorola Romania

Articolul Motorola: toate smartphone-urile companiei vor fi dotate cu Gorilla Glass apare prima data in Go4IT.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare