×

Telefoane

Noi detalii despre Nothing Phone 2A: design & procesor confirmate!

Noi detalii despre Nothing Phone 2A: design & procesor confirmate!

20.02.2024, 17:56 By thumbs

Aplicatia Orange Sport este gratuita si poate fi descarcata din Google Play si App Store

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Design-ul Nothing Phone 2a tocmai ce a fost dezvaluit, oferind o privire mai detaliata asupra aspectului viitorului smartphone. De asemenea, au fost confirmate si specificatii importante precum procesor si camera, scrie Digital Trends.

Potrivit informatiilor furnizate de SmartPrix, Nothing Phone 2a ar putea sa prezinte un modul de camera central in forma de pilula, echipat cu doua camere principale. Aceste randari, realizate in rezolutie 5K, arata un modul de camera complet diferit fata de modelele anterioare. Din poza se observa un sistem de camere duble plasat orizontal, sub forma de pilula, amplasat pe panoul din spate al telefonului.

In jurul acestui modul de camera sunt prezente trei benzi LED care ar trebui sa creeze Interfata Glyph, cunoscuta si sub numele de Glyph Lights. Doua benzi curbate par sa fie plasate pe partea stanga, in timp ce o banda dreapta verticala este plasata pe partea dreapta.

Datorita panoului din spate semi-transparent al Nothing Phone 2a, pot fi vazute diverse suruburi si mecanisme. Brandul companiei este vizibil, aliniat vertical, in partea de jos-stanga. In acest caz, smartphone-ul este prezentat in culoarea Dark Grey.

Ce procesor va avea noul Nothing Phone 2A

In ceea ce priveste procesorul, dupa ce anterior s-a speculat ca nu va fi vorba despre Dimensity 7200, in urma unei declaratii oficiale a companiei, s-a confirmat ca Nothing Phone 2a va utiliza chipset-ul MediaTek Dimensity 7200. Intr-un videoclip, Raymond Zhu, managerul de marketing de produs la Nothing, a mentionat ca au ales chipset-ul MediaTek in locul a doua chipset-uri Qualcomm - Snapdragon 7s Gen 2 si Snapdragon 782G - deoarece oferea performante superioare. Totodata, o acesta a dezvaluit ca este vorba despre un chipset personalizat, dezvoltat exclusiv de MediaTek si producatorul de smartphone-uri.

Nothing Phone 2a va avea un ecran OLED Full-HD+ de 6,7 inci, cu o rata de reimprospatare de 120Hz. Telefonul ar putea rula pe NothingOS 2.5.2, bazat pe Android 14, si ar putea dispune de pana la 12 GB de RAM si pana la 256 GB spatiu de stocare intern.

In ceea ce priveste fotografia, se presupune ca panoul camerei principale de pe spatele telefonului va fi dotat cu un senzor principal de 50 de megapixeli, impreuna cu o camera ultra-wide de 50 de megapixeli. Pe partea din fata, se asteapta sa fie o camera de 32 de megapixeli pentru selfie-uri si apeluri video. De asemenea, este probabil ca telefonul sa fie echipat cu o baterie de 5.000mAh, sustinuta de incarcare rapida de 45W.

Articolul Noi detalii despre Nothing Phone 2A: design & procesor confirmate! apare prima data in Go4IT.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare