×

Accesorii

Noua actualizare Windows 11 sacrifica o functie foarte indragita pentru afisarea butonului de...

Noua actualizare Windows 11 sacrifica o functie foarte indragita pentru afisarea butonului de Copilot

11.02.2024, 17:29 By thumbs

Aplicatia Orange Sport este gratuita si poate fi descarcata din Google Play si App Store

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Microsoft a lansat o noua versiune a sistemului de operare Windows 11, pentru membrii canalului Beta inscrisi in Programul Insider. Cei ce vor face actualizarea vor descoperii noi functii in meniul Start si iconita de acces pentru Copilot, acum repozitionata.

Daca folositi Windows 11 si nu ati vazut pana acum iconita Copilot, cel mai probabil sunteti logat cu un cont local. Astfel, asistentul Copilot nu este disponibil in Windows daca nu sunteti conectat cu un cont online Microsoft. Nu va faceti griji, puteti folosi Copilot chiar si cu un cont local, prin intermediul browser-ului Edge.

Printre modificarile implementate de Microsoft in aceasta noua actualizare Beta pentru Windows 11 se numara si relocarea iconitei Copilot, care a fost mutata in coltul din dreapta jos a ecranului. In urma acestei decizii, este sacrificata o functie utila pentru multi utilizatori. Optiunea Show Desktop din partea dreapta a barei de activitati este dezactivata, dar poate fi reactivata in sectiunea de functii a barei de activitati.

O functie indragite de utilizatorii de pretutindeni este inlocuita de Copilot

Nu trebuie decat sa apesi click dreapta, iar acest lucru va deschide meniul de customizare. Modificarea abia incepe sa fie implementata pentru utilizatorii Insider din canalul Beta, astfel ca nu toata lumea o va vedea in acelasi timp, plus ca va mai dura o perioada pana cand va ajunge intr-un build public pentru toata lumea.

O alta modificare este reprezentata de gruparea aplicatiilor recent instalate intr-un folder, sub sectiunea Recomandate, din Start Menu. Din nou, este o modificare ce nu va ajunge in acelasi timp la utilizatorii din cadrul programului Windows Insider.

Pentru utilizatorii de Windows 11 Pro sau Enterprise ce folosesc un cont Microsoft Entra ID, compania testeaza posibilitatea de a vedea si de a participa la viitoarele intalniri Microsoft Teams direct din meniul Start. Urmatoarea intalnire online a echipelor va aparea ca element recomandat cu 5 minute inainte de a incepe, facand clic pe recomandarea intalnirii se va deschide fluxul de alaturare intalnirii in Teams.

Articolul Noua actualizare Windows 11 sacrifica o functie foarte indragita pentru afisarea butonului de Copilot apare prima data in Go4IT.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare