×

Accesorii

Noul monitor AOC GAMING de 27 inci promite o rata de refresh de 280 Hz

Noul monitor AOC GAMING de 27 inci promite o rata de refresh de 280 Hz

22.06.2024, 13:02 By thumbs

Aplicatia Orange Sport este gratuita si poate fi descarcata din Google Play si App Store

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

AGON by AOC, cunoscutul brand de monitoare pentru gaming si accesorii IT, a anuntat lansarea modelului AOC GAMING C27G2Z3/BK, un monitor de 27 de inci (68,6 cm), cu ecran curbat si rezolutie Full HD. Conceput pentru jucatorii competitivi, dar si cei ocazionali, monitorul dispune de o rata de refresh ridicata de 280 Hz, timpi de raspuns GtG de pana la 1 ms si de 0,5 ms MPRT, precum si un panou Fast VA cu contrast ridicat si o curbura 1500R, toate la un pret accesibil.

O experienta imersiva

Curbura 1500R a modelului AOC GAMING C27G2Z3/BK promite sa-si "invaluie" utilizatorii, iar ecranul curbat de 27¬ se lauda cu o experienta de vizionare mai naturala si mai confortabila, minimizand oboseala ochilor in timpul sesiunilor de gaming prelungite. Indiferent de tipul jocului ales, de exemplu un simulator de curse rapide sau unul de tip open world, curbura ecranului ar trebui sa sporeasca sentimentul de prezenta si de implicare pentru gameri.

thumbsFoto: AGON by AOC
Avantaje competitive

Cu o rata de refresh de 280 Hz, monitorul depaseste standardul actual de 240 Hz pentru eSports, rezultand intr-un gameplay mai rapid si mai responsiv, oferind jucatorilor un avantaj competitiv. Monitorul poate atinge un timp de raspuns GtG de pana la 1 ms (in modul Overdrive), abilitate ce asigura eliminarea efectului de tip ghosting si a neclaritatii cauzate de imaginile in miscare (Motion Blur), asigurand in acelasi timp o precizie de afisare ridicata. Pentru o experienta de utilizare si mai fluenta, monitorul dispune de setarea MBR (Motion Blur Reduction), care utilizeaza o iluminare de fundal cu efect stroboscopic (Strobing Backlight) ceea ce permite un timp de raspuns de 0,5 ms MPRT (Moving Picture Response Time), imbunatatind considerabil calitatea imaginilor in miscare.

Compatibilitate HDR10

Ecranul Fast VA din dotarea monitorului ofera o calitate ridicata a imaginii si un contrast ridicat de 4000:1, promitand tonuri de negru profunde si culori vibrante pentru o experienta vizuala cu adevarat captivanta. Datorita compatibilitatii HDR10, monitorul poate afisa o gama mai larga de niveluri de luminozitate si culoare, evidentiind cele mai fine detalii, atat in scenele intunecate, cat si in cele luminoase. Rezolutia Full HD (1920×1080) asigura un echilibru intre claritate si performanta, oferind posibilitatea de a atinge rata de refresh de 280 Hz a monitorului chiar si placilor video de nivel mediu.

thumbsFoto: AGON by AOC
Adaptive-Sync pentru jocuri mai fluente

Pentru a elimina efectele de tip tearing si stuttering, AOC GAMING C27G2Z3/BK suporta tehnologia Adaptive-Sync, sincronizand rata de refresh a monitorului cu cea a placii video, pentru o experienta de joc cat mai fluida. Aceasta tehnologie este compatibila cu GPU-urile NVIDIA si AMD.

Design ergonomic pentru confort sporit

Modelul C27G2Z3/BK dispune de un suport robust, cu o inaltime reglabila de 130 mm si functionalitate de inclinare si de rotire, care permite utilizatorilor sa gaseasca unghiul de vizualizare potrivit fiecarei configuratii. Marginile subtiri ale monitorului si design-ul elegant il fac potrivit pentru orice spatiu de gaming cu mai multe monitoare, in timp ce suportul VESA ofera o flexibilitate suplimentara in cazul montarii pe un brat dedicat.

thumbsFoto: AGON by AOC
Pret si disponibilitate

AOC GAMING C27G2Z3/BK, cu o garantie de 3 ani, va fi disponibil incepand cu luna iulie 2024, la un pret recomandat de 1190 Lei.

Sursa: AGON by AOC

Articolul Noul monitor AOC GAMING de 27 inci promite o rata de refresh de 280 Hz apare prima data in Go4IT.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare