×

Telefoane

Secretele pe care orice utilizator de iPhone trebuie sa le stie. Nu multi oameni cunosc aceste...

Secretele pe care orice utilizator de iPhone trebuie sa le stie. Nu multi oameni cunosc aceste functii

02.04.2024, 15:58 By thumbs

Aplicatia Orange Sport este gratuita si poate fi descarcata din Google Play si App Store

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Aplicatia Calculator de pe iPhone este extrem de utila, dar se pare ca multi utilizatori nu o folosesc la capacitatea sa maxima. Care sunt functiile pe care orice posesor de iPhone trebuie sa le stie.

Daca detineti un iPhone si ati avut vreodata nevoie sa faceti rapid un calcul, cu siguranta ati folosit aplicatia pentru Calculator, preinstalata pe orice telefon iPhone. Este foarte utila atunci cand vrem sa rezolvam rapid un calcul sau daca avem de lucrat cu mai multe cifre si ne scuteste de putina munca.

Cu toate ca este deja deosebit de utila, aplicatia Calculator ascunde cateva functii mai complexe, extrem de utile pentru a ne usura munca de zi cu zi. Suntem cu totii de acord aplicatia iPhone-ului ne scuteste de mult timp de a face aritmetica mentala, dar exista problema binecunoscuta a faptului ca trebuie sa stergeti calculele complete din aplicatie atunci cand introduceti un numar gresit. Sau nu?

Functia pe care orice utilizator de iPhone trebuie sa o stie

Se pare ca nu trebuie sa stergeti tot calculul pana la urma. Nu multi oameni stiu despre acest truc, dar puteti sterge numerele individual, pur si simplu glisand la stanga sau la dreapta pe ecranul telefonului. De asemenea, daca doriti sa economisiti timp in timp ce va faceti calculele, exista o solutie si pentru asta.

Daca aveti nevoie sa transferati rapid rezultatele calculelor, puteti copia ultimul rezultat fara a fi nevoie sa intrati in aplicatie. Daca tocmai ati terminat un calcul si ati intrat intr-o alta aplicatie, puteti sa copiati ultimul rezultat fara sa va intoarceti in aplicatia Calculator pentru a-l selecta de acolo. Pur si simplu atingeti aplicatia, tineti apasat si va aparea o pictograma cu optiunea de a copia ultima cifra.

Cu toate ca pare un instrument simplu, aplicatia Calculator poate fi transformata intr-un calculator stiintific. Pentru a face acest lucru, asigurati-va mai intai ca orientarea ecranului nu este blocata, deoarece va trebui sa intoarceti telefonul pe orizontala pentru a dezvalui functiile suplimentare. Nu in ultimul rand, calculatorul stiintific permite utilizatorilor sa genereze aleatoriu numere, functie ce s0ar putea dovedi utila in cazul jocurilor cu prietenii.

Articolul Secretele pe care orice utilizator de iPhone trebuie sa le stie. Nu multi oameni cunosc aceste functii apare prima data in Go4IT.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare